Karlsdalsvägen

BOLLEBYGD, Bollebygd
  • Ref. Nr. YE05924
  • Pris
    • 1.391.000 kr
    • Inkl.VA, El och Fiber

Tomt

  • Boarea: 139 m2
  • Tomtarea: 534 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

BYGG DRÖMHUSET ! Kommunalt Vatten o avlopp, ansl.avgift El & Fiber. I eftertraktat område finns 1 fin trädgårdstomt kvar med "Villa Karlsdal", 139 kvm, 6 rok, huspaket från Mjöbäcksvillan Lugnt och barnvänligt område med mysig lekplats och bollplan ett stenkast från. Fina strövområden.

Interiör

Boarea

139 kvm

Rumsbeskrivning

NYPRODUKTION ! Lantligt och fritt läge och ändå bara ca 30 minuter till Göteborg ! Välkommen till denna trevliga och barnvänliga tomt med planerad nyproduktion med Villa Karlsdal från Mjöbäcksvillan. /Se bifogade ritningar mm/. På denna vackra tomt bygger du tillsammans med Mjöbäcksvillan en 2-plansvilla om 139 kvm, 6 rum och kök. Här kommer vi in i en hall med trappa till övervåningen. Till vänster ligger vardagsrummet med en öppen planlösning mot köket vilket ger ett härligt utrymme för både lek och avkoppling. På detta plan finner vi också badrum och tvättstuga. Vi går upp på övre plan och här ligger sovrumsavdelningen med 4 sovrum och ett bra allrum samt badrum. Materialval sker tillsammans med Magnus Wennerholm, Mjöbäcksvillan tel. 070-55 47 987. Möjlighet finns att bygga ett carport men ingår ej i huspaketet.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

Fastighetsbet.

Flässjum 2:138

Energideklaration

Finns för närvarande inte

Byggnadssätt

Övrigt

.

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Vatten/Avlopp

Kommunalt VA.

Servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Flässjum S:6, GA:7, GA:19 Last, Ledningsrätt: Vatten, spillvatten, 1443-397 Last, Avtalsservitut: Kraftledning, 15-IM3-24/225

Driftskostnad

Totalt: 480 kr/år
Väg, samf.: 480 kr
Kommentar: förbrukning el, vatten, sopor mm tillkommer

Tomt

Areal

534 kvm

Typ

Trädgårdstomt

Beskrivning

Kända tillkommande kostnader: Kontrollansvarig - under byggtiden är det obligatoriskt att ha en certifierad kvalitetsansvarig som ser till att det byggs efter kommunens normer. C:a 15-30.000:- Byggström, container och byggvatten: Ett elskåp behövs med anslutningsmöjligheter till 3-fasuttag (32 Amp). Ni som byggherre betalar anslutningsavgift och elförbrukningen under byggtiden. Lagfartskostnad: 1.5 % av tomtpriset + 825:- i expeditionsavgift. Pantbrevskostnad: 2% av lånat belopp + 425:- i expeditionsavgift. / bankens säkerhet / Ev kostnader för merarbete tomt, carport, garage bekostas av köparen. Andel i samfällighet S:3 väg-Brunnsgatan. GA:7 Förvaltning av väg - S:3.S:6 gemensam väg i området samt 2 meters dikesremsa mot Brunnsgatan. GA:19 Förvaltning av gemensam väg, S:6.

Närområde

Allmänt

Bollebygd är en av landets tio snabbast växande och dessutom en miljömedveten kommun. Här bor du nära en storslagen natur, som inbjuder till en aktiv fritid, mitt emellan de stora tätorterna Borås och Göteborg och nära Landvetters flygplats. I Bollebygds centrum har du nära till all service du behöver, med storstadens utbud bara några mil bort. Här bor du i en trygg miljö, barnen kan gå i förskola och skola med hög kvalitet och ni kan bli en del av ett rikt föreningsliv. En ny tågstation på en framtida järnväg mellan Stockholm och Göteborg kommer att bidra till att kommunen växer och utvecklas ännu mer. Bollebygds IF, bildad 1907, är en klassisk idrottsförening i Bollebygd. Klubben bedriver verksamhet inom fotboll, friidrott och gymnastik. Hemmaplan för fotbollsklubben är Björnskogsvallen i Bollebygds samhälle. Bollebygds IF:s A-lag vann 2008 division 4 och gick upp i division 3 för första gången i klubbens historia. Bollebygds IF:s A-lag slutade på en 4:e plats i tabellen säsongen 2009, klubbens första i division 3. Den mest kända fotbollsspelaren som spelat för Bollebygds IF någonsin är troligtvis Glenn Martindahl som vann SM-guld med ÖIS 1985. År 2007 avancerade Bollebygds F12 till final i Gothia Cup. Här finns också Bollebygds Brukshundsklubb, Bollebygds Ridklubb, RHCK - cykelklubb, Bollenkollen utförsåkning, Kamsport, Yoga, mm.

Kommunikation

Bollebygd ligger vid riksväg 40 mot Göteborg och Borås och vid Länsväg O 554 mot Hindås. Kust till kust-banan mellan Göteborg och Kalmar/Karlskrona passerar Bollebygd och trafikeras av Västtrafik. Utveckling av järnvägen pågår. En promenad om ca 5 minuter till stationen i Bollebygd och ca 20 minuter till flygplatsen.

Närservice

I Bollebygds Centrum finns det mesta såsom: Apotek, vårdcentral, systembolag, restauranger, bra livsmedelsaffärer mm.

Övrigt

Flera badsjöar inom cykelavstånd.