Furuhällsvägen 25C

MÖLNLYCKE, Härryda
 • Ref. Nr. YE05941
 • Pris
  • 4.295.000 kr
  • Som utgångspris
 • Bud: 4950000 Kr - Budhistorik

Villa

 • Antal rum: 5 rum
 • Boarea: 139 m2
 • Tomtarea: 1270 m2

Välkommen på visning

 • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Fin äldre villa i 1 1/2 plan med hel källare, byggår 1929 belägen i lugnt och barnvänligt område vid återvändsväg. 5 rum och kök. Fina strövområden inpå knuten. Gångavstånd till centrum, förskolor och skolor. Garage.

Interiör

Antal rum

5

Boarea

139 kvm

Rumsbeskrivning

Med gångavstånd till centrum ligger denna 1 1/2-plansvilla med suterräng. Villan är byggd 1929 och har träfasad och tvåglasfönster. Villan är högt belägen och ligger vid återvändsväg. Här kommer vi in i hallen med klinkergolv och direkt till vänster leder trappan till övervåningen. I hallen ligger också trappan till källaren. Vi kommer in i vardagsrummet som har ett vackert gammalt fiskbensmönstrat parkettgolv med fris och öppen planlösning mellan vardagsrum och matsal. Öppen spis med insats för kalla höst- och vinterkvällar. I matsalen finns ett trevligt burskpråk och här sitter man gärna och länge över en bit mat eller en kopp kaffe. Köksinredningen är vitmålad och här finns rejält med skåpsförvaring. Kyl/Frys, spis med häll, fläkt och diskmaskin. Vi går uppför trappan till sovavdelningen. Här finns 3 bra sovrum, helkaklad toalett med handfat och en trivsam balkong med utsikt. Utanför balkongen står det vackra tulpanträdet. På övervåningen finns dessutom gott om förvaring i sidovindarna. Suterrängplanet består av tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt äldre Wascator tvättmaskin. Här finns också pannan, toalett, dusch och groventré till trädgården. Innanför tvättstugan, ett trevligt allrum med trägolv och ytterligare förrådsutrymmen.

--- ENTRÉVÅNING ---

Entré

Entréhall med klinkergolv och trappa till övervåning och källare.

Vardagsrum

Vardagsrum med parkettgolv och öppen spis med insats.

Matsal

Matsal med parkettgolv och burspråk.

Kök

Kök med laminatgolv.
Kyl / Frys.
Spis med häll.
Fläkt.
Diskmaskin.

--- ÖVERVÅNING ---

Hall

Hall med parkettgolv och utgång till balkong.

Sovrum 1

Sovrum 1 med parkettgolv.

Sovrum 2

Sovrum 2 med laminatgolv.

Sovrum 3

Sovrum 3 med parkettgolv.

Toalett

Toalett med handfat.
Kakel och klinker.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla i suterräng

Byggnadsår

1929

Uppvärmning

Oljepanna - vattenburet system. Luft/luftvärmepump. Braskamin.

Fastighetsbet.

Hulebäck 1:317

Energideklaration

Utförd: 2017-09-06 00:00
Energiprestanda: 135
Energiklass: E

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor ca 1985
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Balkong från övervåning.

Separat förrådsbyggnad.

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2442000 kr

Summa pantbrev

500000 kr

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Hulebäck S:7 Last, Avtalsservitut: Ledning, 14-IM2-77/5026

Driftskostnad

Totalt: 29800 kr/år
Uppvärmning: 15000 kr
El: 9300 kr
VA: 5000 kr
Sotning: 500 kr
Kommentar: I VA-kostnaden ingår även renhållning

Tomt

Areal

1270 kvm

Beskrivning

Skorstenen slammad och nya plåtar exteriört för ca 5 år sedan.

Närområde

Allmänt

Mölnlycke är en livfull ort som hela tiden utvecklas och är centralort för Härryda kommun. Här blandas service, affärsliv, kultur med olika typer av boende med vackra grönområden med fina badplatser. Bosatta i kommunen ca 37.000 invånare,

Kommunikation

Mölnlycke är beläget ca 12 kilometer från Göteborg. Goda kommunikationer in till Göteborg med buss, tåg eller bil. Med direktbuss tar det ca 15 min till Korsvägen och med tåg nås Göteborgs centralstation på 15 min.

Parkering

I Mölnlycke finns mer än 900 gratisparkeringar.

Närservice

Mölnlycke centrum erbjuder det mesta både inom service och affärer. Här finns vårdcentral, arbetsförmedling, apotek, optiker, systembolag, banker, post, mataffärerer, blomsteraffärer, bokhandel, inredningsbutiker, klädaffärer, delikatessaffärer, leksaksaffär, dataaffär, videobutik, hälsokost, cykel- och sportaffär, bijouterier & smycken, skomakare, frisör, resturanger & caf'éer, torghandel, bensinstation, byggvaruhus, träningsanläggningar mm.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om natur och fina vandringsleder med fantastiska utsikter. Mölnlycke är största orten, närmast flygplatsen ligger Landvetter och den lilla orten Härryda samt i öster Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnväg och till Landvetter flygplats.