Furuhällsvägen 25D

MÖLNLYCKE, Härryda
 • Ref. Nr. YE05946
 • Pris
  • 5.595.000 kr
  • Som utgångspris
 • Bud: 6250000 Kr - Budhistorik

Villa

 • Antal rum: 6 rum
 • Boarea: 167 m2
 • Tomtarea: 828 m2
 • Biarea: 14 m2

Välkommen på visning

 • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Välskött och hemtrevlig villa i 1 1/2 plan, byggår 1981 belägen i lugnt och barnvänligt område vid återvändsväg. 6 rum och kök varav 4 sovrum. Trevlig tomt med plats för lek o odling.
Fina strövområden inpå knuten. Gångavstånd till centrum, förskolor och skolor. Varmgarage.

Interiör

Antal rum

6

Boarea

167 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna fräscha, hemtrevliga och välplanerade villa om 167 kvm fördelat på 6 rum och kök. Villan är belägen i lugnt och barnvänligt område i omtyckta Furuhäll och vid återvändsväg. Här kommer vi in i en trevlig möblerbar entré / veranda med klinkergolv. Entrén övergår i den inre hallen som är generöst tilltagen och har tre garderober för klädavhängning. Direkt till vänster leder trappan till övervåningen och till höger ligger det fräscha helrenoverade badrummet med kakel och klinker med värmegolv, duschväggar, handfat med kommod och spegel. Kakel och klinker i tidstypiska färger. Längre in i hallen till vänster ligger det långsmala vardagsrummet med parkettgolv. Här finns också ett trevligt burspråk vilket gör att det fina ljuset lättare letar sig in i rummet och på kvällen tänds den mysiga braskaminen där familjen gärna och länge spenderar sin tid framför. Tillbaka i hallen ligger sovrum nr 1 som fn används som kombinerat arbetsrum och lekrum till barnbarnen. Köket är rejält tilltaget och har en trevlig köksbänk med plats för många. Köksinredningen är vitlackerad och maskinparken är i rostfritt förutom diskmaskinen som är integrerad. Micro, spis och ugn från 2007. Diskmaskin och kylskåp från 2013. Frys troligen 2007. Även i köket finns ett trevligt burspråk vilket ger ett fint ljusinsläpp men också en större rymd i köket. Arbetsrum / strykrum i anslutning till tvättstugan med arbetsbänk, tvättho och gott om förvaringsskåp. Tvättstugan har Bosch tvättmaskin från 2015 och Cylinda torktumlare från 2016. Här står även värmepannan EVC 240 som är från 2014. I tvättstugan finns dessutom 4 garderober för förvaring. Innanför arbetsrummet finner vi groventrén med ingång, genomgång till garage och utgång till trädgård. Garaget är ett varmgarage. Nu går vi upp en trappa och här finner vi ett stort trivsamt allrum med laminatparkettgolv. Ett helrenoverat badrum från 2012, även detta helkaklat i svart o vitt med golvvärme. Duschväggar, bubbelbadkar, dubbelhandfat med kommod, spegel samt förvaringsskåp och takfönster. På detta plan finns tre bra sovrum varav ett större föräldrasovrum med 4 garderober och separat klädkammare.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1981

Uppvärmning

Vattenburen elvärme, braskamin och luft/luftvärmepump.

Fastighetsbet.

Hulebäck 4:1

Energideklaration

Utförd: 2017-11-10 00:00
Energiprestanda: 86
Energiklass: C

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Entré/veranda byggd 2000.

Vidbyggt varmgarage från 1987.

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3048000 kr

Summa pantbrev

1410000 kr

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Hulebäck S:7

Driftskostnad

Totalt: 30350 kr/år
Uppvärmning: 23000 kr
VA: 7000 kr
Sotning: 350 kr
Beräknat antal pers: 2 st
Kommentar: Hushållsel ingår i uppvärmningskostnaden. Renhållning ingår i VA.

Tomt

Areal

828 kvm

Typ

Trädgårdstomt

Närområde

Allmänt

Mölnlycke är en livfull ort som hela tiden utvecklas och är centralort för Härryda kommun. Här blandas service, affärsliv, kultur med olika typer av boende med vackra grönområden med fina badplatser. Bosatta i kommunen ca 37.000 invånare,

Kommunikation

Mölnlycke är beläget ca 12 kilometer från Göteborg. Goda kommunikationer in till Göteborg med buss, tåg eller bil. Med direktbuss tar det ca 15 min till Korsvägen och med tåg nås Göteborgs centralstation på 15 min.

Parkering

I Mölnlycke finns mer än 900 gratisparkeringar.

Närservice

Mölnlycke centrum erbjuder det mesta både inom service och affärer. Här finns vårdcentral, arbetsförmedling, apotek, optiker, systembolag, banker, post, mataffärerer, blomsteraffärer, bokhandel, inredningsbutiker, klädaffärer, dataaffär, videobutik, hälsokost, cykel- och sportaffär, bijouterier & smycken, skomakare, frisör, resturanger & caf'éer, torghandel, bensinstation, byggvaruhus, träningsanläggningar mm.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om natur och fina vandringsleder med fantastiska utsikter. Mölnlycke är största orten, närmast flygplatsen ligger Landvetter och den lilla orten Härryda samt i öster Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnväg och till Landvetter flygplats.