Mölnlycke

MÖLNLYCKE - Centrum, Härryda
  • Ref. Nr. IG05956
  • Pris
    • 0 kr

Lokal

  • Boarea: 100 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Bokhandel i Mölnlycke som funnits i Mölnlycke Centrum sedan tidigt 80-tal.Verksamheten omspänner litteratur, kontorsmaterial, barn-presentsortiment och gratulationskorts-sortiment.Lokalen är 100 kvm totalt
Ypperligt läge på gågata mitt i Centrum av Mölnlycke.

Interiör

Boarea

100 kvm

Rumsbeskrivning

Till SALU Butikslokal förnärvarande bokhandel, som funnits på sammma plats under mycket lång tid. Bästa strög - skyltläge.100 kvm stor med öppen planlösning. Mitt i Mölnlycke Centrum med all närservice man kan tänka sig. Goda kommunikationer Omsättningen har de senaste åren varit stabil och rörelsenettot försörjer dig som innehavare. Omsättning brutto 1,3 miljoner med en varukostnad på runt 45%. Rimlig hyra med löpande 3-årskontrakt, 13.666:- månad exkl moms. Verksamheten sköts lätt av en person med inköp och kassatjänst dagtid med öppettider vardagar 11-18, lördagar 10-14. Verksamheten säljs som inkråmsaffär med kurant varulager uppgående värde till 500.000:- plus godwill och med komplett övertag av verksamheten till ett värde av 300.000:- totalt 800.000:-. Ett alternativ är att enbart lokalen överlåtes till intresserad som själv bygger sin verksamhet i lokalen.Övertag 390.000:- Matlagningsverksamhet tillåts inte. Från gågatan kommer man direkt in i butiken. Två stora skyltfönster mot gågatan. Lokalen har en öppen planlösning. På väggar finns väggmonterade hyllor. På golv trägolv i bok. AC finns monterat i tak. I anslutning ligger lager, pentry, med spis och fläkt. WC. Parkeringsplats kan övertas 220:- månaden. Respektera att visning sker med mäklare.

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Lokal

Tillträde

Enligt ök.

Närområde

Allmänt

Mölnlycke är en livfull ort som hela tiden utvecklas och är centralort för Härryda kommun. Här blandas service, affärsliv, kultur med olika typer av boende med vackra grönområden med fina badplatser.

Kommunikation

Mölnlycke är beläget ca 12 kilometer från Göteborg. Goda kommunikationer in till Göteborg med buss, tåg eller bil. Med direktbuss tar det ca 15 min till Korsvägen och med tåg nås Göteborgs centralstation på 15 min.

Parkering

I Mölnlycke finns ca 900 gratisparkeringar.

Närservice

Mölnlycke centrum erbjuder det mesta både inom service och affärer. Här finns vårdcentral, arbetsförmedling, apotek, optiker, systembolag, banker, post, mataffärerer, blomsteraffärer, bokhandel, inredningsbutiker, klädaffärer, delikatessaffärer, leksaksaffär, dataaffär, videobutik, hälsokost, cykel- och sportaffär, bijouterier & smycken, skomakare, frisör, resturanger & caf'éer, torghandel, bensinstation, byggvaruhus, träningsanläggningar mm.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om natur och fina vandringsleder med fantastiska utsikter. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnväg och till Landvetter flygplats.