Gunnar Runfors Gränd 5

MÖLNLYCKE, Härryda
  • Ref. Nr. IG06066
  • Pris
    • 380.000 kr

Lokal

  • Boarea: 65 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Övertag av Mölnlycke Hälsokost med parfymerivaror, hälsokost och skönhetsbehandligar. Ypperligt läge i Mölnlycke Centrum.
Verksamheten går att utveckla både inom skönhetsbehandlingar och med utbud av varor.
Mölnlycke Centrum är ett attraktivt centrum här finns systembolag, Lindex, konditori, sushi och kina resturang, samt flera olika restauranger, Coop, Hemköp,och banker ligger också i centrum.

Interiör

Boarea

65 kvm

Rumsbeskrivning

TILL SALU Mölnlycke Hälsokost finns till försäljning. Verksamheten idag består av skönhetsbehandlingar och försäljning av skönhetsprodukter och hälsokost. Övertag av lokal och verksamhet med varulager. Lokalen på ca 60 kvm är välplanerad och med en hel del utrustning passande för verksamheten ingår. Lokalen är belägen med ett strategiskt läge mitt i Mölnlycke Centrum. En trevlig öppen lokal inredd med bland annat hyllor, kassadisk med mera. Ett behandlingsrum finns i anslutning. Toalett och mini kök finns intill. Skyltfönster mot gågata. Alla inventarier och varor ingår i köpet. Förråd finns. Mycket finns redan på plats men här kan man även sätta sin personliga prägel av verksamheten. Liknande verksamhet har funnits i lokalen sen 1984. I Mölnlycke finns både ett stort antal boende och arbetsplatser som borgar för ett bra kundunderlag. Kommunen växer och många vill flytta till kommunen. Resecentrum finns i centrum Verksamheten idag har varit försäljning av skönhetsprodukter,hälsokost av olika slag. Skönhetsbehandlingar av olika karaktär har utförts. Bland annat fotvård, ansiktbehandling, färgning av fransar/ögonbryn. Övertag av varulager och behandlingssäng och viss salongsutrustning ingår i summan-kostnanden för övertag som är 380.000:-. Här erbjuds ett brett utbud av behandlingar. Bl.a erbjudes massage, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, AHA-peeling, IPL, permanent hårborttagning, hudföryngring, microneedling, figurformande behandlingar, fettfrysning, huduppstramning, cellulitbehandlingar, vaxning och make up. Vi har även försäljning av make up, ansikts- och kroppsprodukter, hälsokost, smycken samt diverse Se hemsidan http://www.bewellshop.se/ Matverksamhet ej tillåten.

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Lokal

Tillträde

Enligt ök.

Närområde

Allmänt

Mölnlycke är en livfull ort som hela tiden utvecklas och är centralort för Härryda kommun. Här blandas service, affärsliv, kultur med olika typer av boende med vackra grönområden med fina badplatser.

Kommunikation

Mölnlycke är beläget ca 12 kilometer från Göteborg. Goda kommunikationer in till Göteborg med buss, tåg eller bil. Med direktbuss tar det ca 15 min till Korsvägen och med tåg nås Göteborgs centralstation på 15 min.

Parkering

I Mölnlycke finns mer än 900 gratisparkeringar.

Närservice

Mölnlycke centrum erbjuder det mesta både inom service och affärer. Här finns vårdcentral, arbetsförmedling, apotek, optiker, systembolag, banker, post, mataffärerer, blomsteraffärer, bokhandel, inredningsbutiker, klädaffärer, delikatessaffärer, leksaksaffär, dataaffär, videobutik, hälsokost, cykel- och sportaffär, bijouterier & smycken, skomakare, frisör, resturanger & caf'éer, torghandel, bensinstation, byggvaruhus, träningsanläggningar mm.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om natur och fina vandringsleder med fantastiska utsikter. Mölnlycke är största orten, närmast flygplatsen ligger Landvetter och den lilla orten Härryda samt i öster Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 37.000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnväg och till Landvetter flygplats.