Granitvägen 25

Kungsbacka
  • Ref. Nr. YE06100
  • Pris
    • 1.650.000 kr
    • Som utgångspris

Lägenhet

  • Antal rum: 1 rum
  • Boarea: 35 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Första lägenheten, studentlya, övernattningsbostad i Kungsbackas första Svanenmärkta flerbostadshus ! Helfräsch lägenhet om 1 rum o kök belägen på våning 1/5, 35 kvm. Hela lägenheten är synnerligen fräsch och är hållen i ljusa färger. Närhet till centrum, kommunikationer, strövområden mm.

Interiör

Antal rum

1

Boarea

35 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna synnerligen välhållna och fräscha BR-lägenhet om 1 Rum o kök. Byggår 2016. Lägenheten ligger en våning upp utan insyn och har en fin planlösning. Här kommer vi in i en hall med klinkergolv och parkettgolv. Direkt till höger finns mycket bra avhängningsmöjligheter och förvaringsutrymmen bakom en spegelgarderob. Till vänster finner vi det fräscha duschrummet i tidstypiska färger, gråsvart klinker och vitt kakel. Golvvärme. Rakt fram till vänster ligger köket som har en fin vit köksinredning och vitvaror i rostfritt. Det vackra parkettgolvet ligger i hela lägenheten. Vardagsrummet / sovrummet har en öppen planlösning även mot köket.

Hall

Hall med klinkergolv och parkettgolv.
Rejäl spegeldörrar.

Duschrum

Duschrum med kakel o klinker.
Golvvärme
Duschväggar
Toalett
Handfat med kommod
Handdukstork
Tvättmaskin
Arbetsbänk

Kök

Kök med parkettgolv.
Vit skåpsinredning och vitvaror i rostfritt.
Kyl
Frys
Diskmaskin
Micro
Ugn
Spishäll
Fläkt

Vardagsrum

Vardagsrum med parkettgolv.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med bostadsrätter

Byggnadsår

2013

Fastighetsbet.

Kolla 5:76

Energideklaration

Finns för närvarande inte

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Separat vindsförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

2535 kr/mån, Inkl värme, kallvatten och Avlopp, Telia Triple Play. Tillkommer kostnad för Varmvatten

Driftskostnad

Totalt: 2500 kr/år
El: 2500 kr
Beräknat antal pers: 1 st

Närområde

Allmänt

Kungsbacka kommun är den nordligaste kommunen i Hallands län och ingår i Storgöteborg. Kommunen gränsar bland andra till Varberg, Mölndal och Härryda. Kommunen delas in i 10 kommundelar: Kungsbacka stad, Kullavik, Särö, Onsala, Vallda, Anneberg, Fjärås, Hjälm, Frillesås och Åsa och befolkningsmängden uppgick till ca 79000 2015.

Kommunikation

Många pendlar till Göteborg då det endast tar ca 25 min till centrala Göteborg med bil. Det går att med lätthet även ta pendeltåg till Göteborgsstation. Närmaste flygplats är Landvetter flygplats med avgångar till hela världen.

Närservice

Det finns flertalet sevärdheter i Kungsbacka och ett stort utbud av shopping! Här finns bl.a Västsveriges enda Fashion Outlet, HEDE Fashion Outlet med 150 olika butiker och restauranger! Kungsmässan är en annan shoppingdestination med stort val av butiker! Tjolöholms slott med sin flera hundraåriga historia är ett populärt turistmål och har varje år en väldigt uppskattad julmarknad med ca 15.000 årliga besökare! Kungsbacka centrum består av trevliga strövområden med många restauranger och flertal gratis parkeringar runt om i centrum. Kungsbacka är väldigt vacker sommarstad med närhet till trevliga badplatser och mysiga cafeer.