Molnvägen 3

LANDVETTER - SKÅRTORP, Härryda
 • Ref. Nr. YE06254
 • Pris
  • 3.475.000 kr
  • Som utgångspris

Villa

 • Antal rum: 6 rum
 • Boarea: 145 m2
 • Tomtarea: 2265 m2
 • Sovrum: 3-4 sovrum

Välkommen på visning

 • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Med lantligt läge men ändå nästan mitt i centrum av Landvetter ligger denna trivsamma 1 1/2-villa med förråd och tvättstuga i källaren. 6 rum och kök varav 4 sovrum. Dubbelcarport och uthus.
Bra parkeringsmöjligheter. Stor tomt för både lek och odling. Fina strövområden. Nära centrum och kommunikationer.

Interiör

Antal rum

6

Boarea

145 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i denna trivsamma villa om 1 1/2-plan samt källare för förvaring, tvättstuga mm. Vi kommer in i hallen med bra avhängningsmöjligheter, klinker på golv. /Nytt klinker och värmeslingor medföljer men kommer ej att monteras/. Inre hallen har laminatgolv och hel garderobsvägg. Här går trappan till övervåningen. Duschrummet är helkaklat 2011 i tidstypiska färger och har golvvärme, massagedusch, toalett, handfat. Här inne finns också tvätt/torktumlare, kombi. Till vänster i hallen ligger ett sovrum med parkettgolv och vita väggar. Köket är renoverat 2014 med vit skåpsinredning och parkettgolv, maskinpark i rostfritt, kyl/frys från 2007, diskmaskin och spis med häll från 2017. I direkt anslutning till köket ligger matsalen som också har parkettgolv. Vardagsrummet som ligger innanför matsalen har parkettgolv, braskamin från 2016 och här leder altandörren oss ut till den trivsamma altanen. Tillbaka i hallen tar vi trappan till övervåningen som har ett stort allrum med laminatparkettgolv. Här finns dessutom två mindre sovrum och ett stort föräldrasovrum med tak i nock och utgång till balkong. Det minsta sovrummet är förberett för WC. Klädkammare.

--- ENTRÉVÅNING ---

Hall

Hall med klinkergolv.

Inre hall

Laminatparkettgolv. Hel garderobsvägg. Träppa till övervåning.

Duschrum

Kakel och klinker.
Golvvärme.
Massagedusch.
Toalett.
Handfat.
Kombinerad tvätt/tork.

Sovrum 1

Parkettgolv.

Kök

Kök med parkettgolv.
Köksinredning från 2014.
Kyl/Frys 2007.
Diskmaskin och spis med häll från 2017.
Rostfri diskbänk.

Matsal

Parkettgolv.

Vardagsrum

Parkettgolv.
Braskamin.
Utgång till altan.

--- ÖVERVÅNING ---

Allrum

Laminatparkettgolv.

Sovrum 2

Stort föräldrasovrum med trägolv, trätak och tak i nock och synliga träbalkar.
Utgång till balkong med fin utsikt.
Klädkammare.

Sovrum 3

Sovrum 3 med laminatgolv,

Sovrum 4

Laminatgolv.

Källare

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla med källare

Byggnadsår

1935 ombyggt 1998

Uppvärmning

Vattenburen el, olja/el,luft/luftvärmepump,braskamin

Fastighetsbet.

Skällared 1:29

Energideklaration

Utförd: 2018-01-30 00:00

Byggnadssätt

Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Trevlig balkong på övervåning med utgång från sovrum. Fin utsikt. Fiber inkopplat. Larm inkopplat - Sector - kan ev. övertagas.

Dubbelcarport. Förråd / uthus /sämre skick/.

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1778000 kr

Summa pantbrev

2166650 kr

Vatten/Avlopp

Enskilt vatten året om, djupborrad brunn, nyare reningsverk. Kommunalt avlopp.

Servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Landvetter GA:10, Skällared GA:2 Förmån, Avtalsservitut: Utfartsväg, 14-IM2-69/4705 Last, Avtalsservitut: Väg, 14-IM2-69/4706

Driftskostnad

Totalt: 31200 kr/år
El: 23700 kr
VA: 3000 kr
Renhållning: 1500 kr
Väg, samf.: 2500 kr
Sotning: 500 kr
Beräknat antal pers: 2 st
Kommentar: Uppvärmning och hushållsel ingår i elkostnaden

Tomt

Areal

2265 kvm

Typ

Naturtomt och trädgårdstomt

Närområde

Allmänt

Landvetter Centrum är en tätort i Härryda Kommun, 15 km öster om Göteborg. Landvetter ligger öster och nordost om Landvettersjön (Gröen). Riksväg 40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Med sin närhet till Göteborg och den internationella flygplatsen Göteborg Landvetter Airport är orten en expanderande bostadsort. Härryda kommun består till hälften av vildmark och skog och här finns många vandringsleder och motionsspår. Flera idrottshallar. Många fina badplatser och i vissa även möjlighet till fiske. I Skårtorp finns Hornasjön och Sandsjön, fina strövområden. Järnvägen mellan Göteborg och Borås, som är en del av Kust till kust-banan, passerar södra Landvetter men har inte längre någon station för resande där. Kollektivtrafiken till och från orten ombesörjs därför med buss.

Kommunikation

BIL Med bil tar det knappt 15 min till Göteborg, ca 10 min till Partille eller Mölnlycke samt ca 30 min till Borås. KOLLEKTIVTRAFIK I Landvetter är kollektivtrafiken väl utbyggd. * RÖD EXPRESS: 14 min till Korsvägen (avg. var 30 min, under högtrafik var 15 min) * BUSS 511: Partille-Landvetter C-Landvetter flygplats * BUSS 611: Mölnlycke-Landvetter C-Bollebyggd * BUSS 101: Göteborg-Landvettermotet-Borås * BUSS 330: Göteborg-Landvettermotet-Tranemo I Landvetter ligger västra Sveriges internationella och Sveriges 2:a största flygplats. Härifrån tar du dig såväl inrikes som utrikes.

Parkering

I Landvetter Centrum finns gott om parkeringsplatser.

Närservice

I Landvetter Centrum finns diverse butiker och matställen, bank, apotek, bibliotek, skola och idrottshall.Landvetter Kyrka. Det finns i kommunen totalt ca 19 grundskolor. Skårtorp fritidsförening har Rödjegården där olika aktiviteter görs. Skårtorps förskolan finns i början av Skårtorpsvägen.

Övrigt

I Landvetter finns Hälsans hus med spa, motions- och konferensmöjligheter, Landehof friluftsanläggning med fina skidspår, Gallhålans naturreservat, Chalmers golfklubb samt det fina Gröenbadet i Landvettersjön.