Humlekärret 73

BILLDAL, Göteborg
  • Ref. Nr. YE06263
  • Pris
    • 2.595.000 kr
    • Som utgångspris

Lägenhet

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 72 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Barnvänlig bostad och havsnära läge !
3:a i markplan om 72 kvm i populära Skintebo. Trevligt inglasat uterum och altandäck i trä i sydvästligt läge. Nyrenoverad badrum i tidstypiska färger. Bilplats under tak ingår i månadsavgiften. Gångavstånd till förskola, skola, kommunikationer och centrum.

Interiör

Antal rum

3

Boarea

72 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna trivsamma bostadsrättslägenhet om 3 rum o kök, 72 kvm belägen i markplan. Till bostadsrätten hör ett trevligt inglasat uterum som även leder ut till uteplatsen med träaltan. Vi kommer in i den yttre hallen med klinker på golv och avhängningsmöjligheter. Den inre hallen har parkettgolv. Direkt till vänster ligger sovrum 1 med parkettgolv. Härefter det helkaklade badrummet i tidstypiska färger, vitt och grått. Golvvärme. Badkar, handfat med kommod, väggspegel samt toalett. Här finns också tvättmaskin och torktumlare. En praktisk klädkammare med ingång från den inre hallen. Rakt fram i hallen ligger vardagsrummet med parkettgolv och altandörr till det inglasade uterummet där familjen tillbringar mycket tid på tidig vår och sen höst. Det andra sovrummet ligger med ingång från vardagsrummet, är stort och har parkettgolv. Slutligen det ljusa matlagningsköket med separat matplats har vit köksinredning, kyl, frys, spis med häll, fläkt och diskmaskin. På golv laminatparkett.

Hall

Yttre hall med klinkergolv och den inre med parkettgolv.

Sovrum 1

Parkettgolv.

Badrum

Badrum med kakel och klinker. Värmegolv.
Badkar.
Handfat med kommod.
Väggspegel.
Toalett.
Tvättmaskin.
Torktumlare.

Klädkammare

Rejäl klädkammare.

Vardagsrum

Parkettgolv.
Utgång till inglasat uterum och altan.

Sovrum 2

Parkettgolv.

Kök

Vit köksinredning.
Laminatparkettgolv.
Diskmaskin.
Kyl.
Frys.
Spis med häll.
Fläkt.

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus

Byggnadsår

1975 Ek.plan reg 19770922

Hiss

Nej

Uppvärmning

Direktverkande el

Fastighetsbet.

Skintebo 1:77

Energideklaration

Utförd: 2012-04-23 00:00
Energiprestanda: 109

Byggnadssätt

Övrigt

Trevlig inglasad balkong och altan med trädäck.

Separat förråd finns i anslutning till garaget. Allmänt om föreningen : Föreningen har 320 lägenheter, fördelade 47 hus, på 34 olika adresser och uppdelat på 5 olika fastighetsbeteckningar. Ekonomisk förvaltning och lägenhetsregister sköts av SBC. Teknisk förvaltning i egen regi via anställd teknisk förvaltare Föreningen har två två anställda som sköter löpande underhåll. Det finns totalt 9 st tvättstugor i området. Större reparationer och ombyggnader: Byte av fasad, tilläggsisolering, nya dörrar och fönster, jordfelsbrytare 2008-2010. Nya yttertak 2014-2016. I föreningen finns gym, gemensamhetslokaler och övernattningslägenhet. Stora Samfälligheten Föreningen är en av Sveriges största samfällighetsföreningar och har totalt 481 medlemmar bestående av 479 radhusägare, en representant för BRF samt en från Göteborgs Stad. Ca 2 500 boende är anslutna till SSF som äger de gemensamhetsanläggningar som finns i området. Delsamfälligheterna Skintebo Samfällighet (SSF) är indelat i åtta delsamfälligheter med egna styrelser. Varje delsamfällighet ansvarar för sitt närområde, förvaltar lekplatser, gräsmattor, träd och buskar samt anordnar städdagar. Delsamfälligheternas styrelser utser ledamöter som tillsammans bildar styrelsen för Skintebo Samfällighets-förening (SSF). Alla boende i Skintebo är medlemmar i SSF och som bostadsrättsinnehavare är man medlem via Skintebodalens BRF, som i sin tur är delägare och medlem i stora samfälligheterna tillsammans med alla radhusägare. Att vara medlem i Skintebo Samfällighet innebär att du tillsammans med oss andra, äger och har ansvaret för en del av Skintebo. Alla är vi delägare i områdets samlingslokaler, förråd, verktyg, garage, lekplatser, gångbanor, gräsmattor, utebelysning, vatten- och avloppsledningar och så vidare. Läs mer om samfälligheten och området på www.skinteboportalen.se

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

5045 kr/mån, Inkl. vatten, sopor, exkl. värme

Driftskostnad

Totalt: 17900 kr/år
El: 10400 kr
Övrigt: 7500 kr
Kommentar: I elkostnad ingår uppvärmning och hushållsel. Övrigt avser fiber/bredbandskostnad. Phonera - com hem. Kostnaden varierar beroende av utbud.

Närområde

Allmänt

Bo och trivs i Skintebodalens bostadsrättsförening! Föreningen ligger i Billdal på gränsen till Hallands län med närhet till både Göteborg och Kungsbacka. Med natursköna omgivningar och havet som närmsta granne är Skintebo ett underbart område att bo och leva i. Föreningen har välordnad förvaltning, god ekonomi och hög boendestandard. Medlemmarna består av en härlig mångfald, från unga barnfamiljer till pensionärer - i Skintebodalen trivs alla!