Högåsvägen 31

LANDVETTER - Centrum, Härryda
 • Ref. Nr. YE06264
 • Pris
  • 5.250.000 kr
  • Eller högstbjudande

 • Warning: simplexml_load_file(http://net.sfd.se/utils/WPBud/Default.aspx?firmanr=11746&gid=OBJ11746_1612945933&renderasxml=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server Error in /home/httpd/vhosts/elmgrensfastighetsbyra.se/httpdocs/application/wp-content/themes/wasabiweb/single-for-sale.php on line 115

  Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "http://net.sfd.se/utils/WPBud/Default.aspx?firmanr=11746&gid=OBJ11746_1612945933&renderasxml=1" in /home/httpd/vhosts/elmgrensfastighetsbyra.se/httpdocs/application/wp-content/themes/wasabiweb/single-for-sale.php on line 115

Villa

 • Antal rum: 6 rum
 • Boarea: 157 m2
 • Tomtarea: 791 m2
 • Sovrum: 3-4 sovrum
 • Biarea: 24 m2

Välkommen på visning

 • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Fridfullt och rofyllt område !
Högt beläget och med tomt gränsande till grönområde ligger denna fräscha och väl underhållna 1-plansvilla om 157 + 24 kvm. Inredningsbar suterrängvåning. Härliga gräsytor för lek och odling. Vidbyggt garage.

Interiör

Antal rum

6

Boarea

157 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna gedigna och välskötta 1-plansvilla i suterrräng. Villan är högt, lugnt och barnvänligt belägen på Högåsvägen i Landvetter. Uppförd 1988 med plankväggar, råspont i bjälklag och tak samt välisolerad. Väl underhållen och renoverad löpande. Fantastisk trädgård som gränsar till grönområde. Här kommer vi in i entrén med öppen planlösning mot allrum och vardagsrum. I entrén ligger ett ljust klinkergolv som mynnar ut i ett vackert parkettgolv. Direkt till vänster ligger gästtoaletten med dusch. Till vänster om gästtoaletten finner vi två sovrum - båda med 2 garderober. Allrummet som ligger mitt i huset har en öppen planlösning mot vardagsrummet där vardagsrummet är byggt i etage. Härlig rymd och ett fantastiskt ljus beroende av de stora fönstren som finns i vardagsrummets burspråk. Här finns även altandörr till altanen. Köket är ett härligt stort kök med gott om plats för många och långa middagar i goda vänner lag. Vitlackerade köksluckor med aluminiumhandtag. Ljust kakel som stänkskydd. Ljusa arbetsbänkar. Dubbla kyl/frys, spishäll, fläkt, diskmaskin, ugn och micro. Vägg i vägg med köket ligger den lättarbetade tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp /ur funktion/ men funkar alldeles utmärk för att torka tvätten ändå. I tvättstugan finns dessutom en rejält tilltagen arbetsbänk. Här står även värmepannan. Från tvättstugan når vi ett rejält förråd som har utgång till altanen och ingång till garaget som är ca 24 kvm. I garaget finns luckan till vinden som är delvis golvad. Sovrum 3 och 4 finner vi i andra delen av hus. Sovrum 3 har hel garderobsvägg och utgång till altan. Det mindre sovrummet har ingång från sovrum 3 vilket är lämpligt för mindre barn eller kanske arbetsrum. Duschrummet har kaklade väggar och plastmatta på golv. Toalett, dubbla handfat med kommoder och praktisk skåpsinredning, dusch med duschväggar. Golvvärme.

Entré

Entréhall med klinkergolv.
Golvvärme.

Gästtoalett

Gästtoalett med toalett, handfat och dusch.
Vägg- och golvmatta.
Golvvärme.

Sovrum 1

Sovrum 1 med plastmatta. 2 garderober.

Sovrum 2

Sovrum 2 med plastmatta.
2 garderober.

Allrum

Allrum med parkettgolv.

Vardagsrum

Vardagsrum med parkettgolv och burspråk.
Utgång till altan med trädäck.

Kök

Kök med köksinredning i vitt.
Plastmatta.
Stänkskydd i vitt kakel.
Kyl/ Frys x 2
Diskmaskin från 2011
Spis med häll från 2011
Fläkt från 2011
Ugn från 2014
Micro från 2014

Tvättstuga

Tvättstuga med plastmatta.
Tvättmaskin 2017.
Torktumlare 2014.
Torkskåp, ur funktion.
Arbetsbänk.
Värmepanna - Thermia EPT13 från 2003.

Förråd

Förråd med utgång till altan på trädgårdssidan.

Garage

Garage om 24 kvm med ingång från förrådsdelen.

Duschrum

Duschrum med kaklade väggar och plastmatta.
Toalett.
Dubbla handfat med kommoder och skåpsinredning.
Dusch med duschväggar.
Golvvärme.

Sovrum 3

Sovrum 3 - stor föräldrasovrum med parkettgolv.
Hel garderobsvägg.
Utgång till träaltan.

Sovrum 4

Sovrum 4 med plastmatta.

Byggnad

Byggnadstyp

1 plan i suterräng

Byggnadsår

1988

Uppvärmning

Elpanna Thermia EPT13 -03. vattenburet. Golvvärme i badrum.

Fastighetsbet.

Landvetter 6:621

Energideklaration

Utförd: 2017-09-08 00:00
Energiprestanda: 84
Energiklass: E

Byggnadssätt

Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Generöst tilltagen altan med trädäck på trädgårdssidan. Träaltan från sovrum 3. Garage vidbyggt med entre inifrån. Lucka till förrådsvinden finns i garaget.

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2784000 kr

Summa pantbrev

2375000 kr

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Inflyttning augusti 2018

Servitut etc.

Inskrivning, Nyttjanderätt tele, 32/1606 Inskrivning, Nyttjanderätt tele, 48/1215

Driftskostnad

Totalt: 32700 kr/år
El: 24400 kr
VA: 4900 kr
Renhållning: 3400 kr
Beräknat antal pers: 2 st

Tomt

Areal

791 kvm

Typ

Trädgårdstomt

Beskrivning

Trevlig trädgårdstomt med generösa gräsytor och fina planteringar.

Närområde

Allmänt

Landvetter Centrum är en tätort i Härryda Kommun, 15 km öster om Göteborg. Landvetter ligger öster och nordost om Landvettersjön (Gröen). Riksväg 40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Med sin närhet till Göteborg och den internationella flygplatsen Göteborg Landvetter Airport är orten en expanderande bostadsort. Härryda kommun består till hälften av vildmark och skog och här finns många vandringsleder och motionsspår. Flera idrottshallar. Många fina badplatser och i vissa även möjlighet till fiske. I Skårtorp finns Hornasjön och Sandsjön, fina strövområden.

Kommunikation

BIL Med bil tar det knappt 15 min till Göteborg, ca 10 min till Partille eller Mölnlycke samt ca 30 min till Borås. KOLLEKTIVTRAFIK I Landvetter är kollektivtrafiken väl utbyggd. * RÖD EXPRESS: 14 min till Korsvägen (avg. var 30 min, under högtrafik var 15 min) * BUSS 511: Partille-Landvetter C-Landvetter flygplats * BUSS 611: Mölnlycke-Landvetter C-Bollebyggd * BUSS 101: Göteborg-Landvettermotet-Borås * BUSS 330: Göteborg-Landvettermotet-Tranemo

Närservice

Agnebäck ligger i anslutning till Landvetter centrum där det finns diverse butiker, flera resturanger & caféer, bank, bibliotek, vårdcentral, apotek och idrottshall. ICA Kvantum har öppet alla dagar 7-23. I Landvetter finns 10 förskolor varav Stommens förskola ligger fint i området. Det finns flera familjedaghem och en öppen förskola. Det finns tre skolor i Landvetter: Lunnaskolan (F-5), Landvetterskolan (F-9) samt Önnerödsskolan (6-9). I Landvetter finns Hälsans hus med spa, motions- och konferensmöjligheter, Landehof friluftsanläggning med fina skidspår, Gallhålans naturreservat med vackra strövområden, Chalmers golfklubb samt det fina Gröenbadet i Landvettersjön.

Övrigt

Landvetter ligger i Härryda kommun mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från väster till öster med 200 sjöar med fina badplatser, gott om natur och fina vandringsleder. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. I Landvetter finns Hälsans hus med spa, motions- och konferensmöjligheter, Landehof friluftsanläggning med fina skidspår, Gallhålans naturreservat, Chalmers golfklubb samt det fina Gröenbadet i Landvettersjön.