Kaveldunsvägen 34

MÖLNLYCKE - Djupedalsäng, Härryda
  • Ref. Nr. YE06272
  • Pris
    • 3.495.000 kr
    • Som utgångspris

Villa

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 107,5 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Bra läge i föreningen !
Välkommen till detta trivsamma BR-radhus om 5 rum o kök lugnt och barnvänligt beläget i eftertraktade Orrekullen. Bilplats invid huset, 2 ytterförråd. Närhet till förskola, skola, busskommunikationer, affär, bad, strövområden mm.

Interiör

Antal rum

5

Boarea

107,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till barnvänliga och eftertraktade Orrekullen där detta 2-plans BR-radhus är till salu. Här kommer vi in i en bra entréhall med avhängningsmöjligheter och tvättstuga på ena sidan och duschrum på andra. Tvättstugan har värmepanna från 2014, tvättmaskin, torkskåp och tvättbänk med tvättho. På golv plastmatta och målade vita väggar. Duschrummet har plastmatta på golv och kakel i duschdelen, toalett, handfat. Köket är ljust och har plats för matbord, vita köksluckor och maskinpark i vitt, kyl, frys, diskmaskin, spis med plattor, fläkt. På golv linoleum. Vardagsrummet har ljusa väggar och parkettgolv. Här finns också altandörren som leder ut till den insynsskyddade uteplatsen med kvällssol. Ett bra förråd finns under trappan. Nu går vi upp till sovavdelningen med fyra bra sovrum, samtliga med linoleumgolv och ljusa väggar. Totalt 5 garderober på övervåningen. Badrummet har badkar, toalett, handfat, spegelskåp. Plastmatta på golv och delvis kakel. Vindsförråd.

--- ENTRÉVÅNING ---

Entréhall

Linoleumgolv

Tvättstuga

Tvättmaskin
Torkskåp
Värmepanna
Tvättbänk med tvättho
Plastmatta

Duschrum

Dusch
Toalett
Handfat
Väggskåp med spegel
Plastmatta på golv
Delvis kakel

Kök

Vitmålad skåpsinredning
Maskinpark i vitt
Kyl
Frys
Diskmaskin
Spis med plattor
Häll
Linoleumgolv

Vardagsrum

Parkettgolv
Utgång till altan

--- ÖVERVÅNING ---

Hall

Linoleumgolv

Sovrum 1

Linoleumgolv

Sovrum 2

Linoleumgolv
1 garderob

Sovrum 3

Linoleumgolv.

Sovrum 4

Linoleumgolv
4 garderober

Vindsförråd

Delvis golvad

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus

Byggnadsår

1996

Hiss

Nej

Uppvärmning

Vattenburen frånluftsvärmepump

Fastighetsbet.

Hönekulla 1:630

Energideklaration

Utförd: 2010-05-17 00:00
Energiprestanda: 97

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

På entrésidan finns en trevlig trädgårdstäppa där morgon- och dagssolen ligger på och på baksidan ligger den insynsskyddade uteplatsen som har kvällsssol. Bilplats vid entrén till huset. 2 extra ytterförråd.

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

5975 kr/mån, exkl. värme och kallvatten

Driftskostnad

Totalt: 12500 kr/år
Uppvärmning: 12500 kr
Beräknat antal pers: 3 st
Kommentar: Uppvärmning och hushållsel ingår i uppvärmningskostnaden. Kostnad för kallvatten tillkommer.

Närområde

Allmänt

Ett mycket barnvänligt och lugnt område med gång och cykelväg till dagis och skolor. Närhet till badplats i Finnsjön med bad och bastumöjligheter.

Kommunikation

Djupedalsäng ligger ca 10 minuters gångväg söder om Mölnlycke centrum. Från Djupedalsäng går bussförbindelser till Mölnlycke centrum och direkt till Göteborg. I centrum finns järnvägsstationen med pendelparkering.

Närservice

Djupedalsäng har egen ICA-affär, flera förskolor och Djupedalskolan och Furuhällsskolan. Här ligger också Djupedals idrottsplats med fotbollsplaner och idrottsanläggning. Mölnlycke centrum på 10 minuters gångväg har expanderat de senaste åren, här hittar du det mesta du kan önska dig av social service stora mataffärer, apotek, vårdcentral, tandläkare, optiker, systembolag, post, bibliotek, frisörer, designbutiker, klädbutiker, zooaffär, torghandel, mobil- & TV-affär m.m. Här finns även byggvaruhus samt stor trädgårdshandel.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om vandringsleder och fantastiska vyer. Mölnlycke är största orten. Närmast flygplatsen ligger Landvetter och den lilla orten Härryda. I öster finns Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. 2008 ökade befolkningen med hela 1.9 procent. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnvägen och till Landvetter flygplats.