Agnebäcksvägen 13

LANDVETTER - Centrum, Härryda
 • Ref. Nr. YE06275
 • Pris
  • 3.975.000 kr
  • Som utgångspris

Villa

 • Antal rum: 5 rum
 • Boarea: 132 m2
 • Tomtarea: 287 m2
 • Sovrum: 4-5 sovrum

Välkommen på visning

 • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Välskött, fräscht och barnväligt i Agnebäcken. 1 1/2 plansvilla om 5-6 rum o kök lugnt o barnvänligt beläget och med lekplatsen i omedelbar närhet ligger denna trivsamma villa, 132 kvm. Separat förråd vid entrén och garage i länga. Gångavstånd till förskola. skolor, bad, centrum med affärer, kommunikation mm.

Interiör

Antal rum

5

Boarea

132 kvm

Rumsbeskrivning

Här bor du bekymmersfritt och tryggt med dina barn. Lekplats inpå husknuten och gott om barn i området. Närhet till förskolor,skolor, kommunikationer, centrum med bank, bibliotek, diverse butiker mm. Välkommen in i denna välhållna och fräscha 1 1/2-plansvilla. Här kommer vi in i entréhallen med en rejäl garderob för avhängning. På golv ett praktiskt laminatparkettgolv. Direkt till vänster ligger sovrum nr 1 med laminatparkettgolv. Härefter finns gästtoaletten och tvättstugan/duschrummet som har en praktisk groventré. Här finns tvättmaskin, torktumlare, varmvattenberedare, arbetsbänkar o garderob för förvaring. Rakt fram i hallen ligger det stora vardagsrummet med parkettgolv där familjen tillbringar många timmar vid matsalsbordet eller i soffan tillsammans med goda vänner. För den som önskar är det enkelt att avdela till ytterligare 1 sovrum. I anslutning till matsalen i vardagsrummet ligger det ljusa och praktiska köket med diskbänk och bra arbetsytor samt en bra separat matplats. På golv laminatparkett. Nu går vi upp till övervåningen och i hallen som övergår i en öppen planlösning till allrummet ligger ett parkettgolv. Här är också enkelt att sätta upp en mellanvägg för den som önskar ytterligare somvrum. Till vänster finner vi sovrum 1 som har lamnat på golv och en bra klädkammare. Badrummet, renoverat 2005, har väggmatta och plastmatta, badkar, toalett, handfat med kommod och spegel. Sovrum 2 har laminatgolv. Sovrum 3 - föräldrasovrummet har parkettgolv och praktisk klädkammare. Förrådsvind. Utvändigt finns dessutom ett bra förråd och även ett garage i länga.

--- ENTRÉVÅNING ---

Entré

Entré med laminatparkettgolv.
Garderob för avhängning.
Trappa till övervåning.

Sovrum 1

Laminatparkettgolv.
Garderob.

Gästtoalett

Väggmatta och plastmatta.
Toalett.
Handfat.
Väggskåp.

Tvättstuga/dusch

Klinkergolv med elslingor.
Arbetsbänk.
Groventré.
Garderob.
Tvättmaskin.
Torktumlare.
Varmvattenberedare Nibe Compact.
Dusch.

Vardagsrum

Parkettgolv.
Utgång till trädgård med altandäck i trä.

Kök

Ljust grå målad köksinredning.
Disk- och arbetsbänk.
Diskmaskin Siemens.
Kylskåp Husqvarna.
Frysskåp Husqvarna.
Spis med häll.
Micro.
Laminatgolv.

--- ÖVERVÅNING ---

Hall

Laminatparkettgolv.

Sovrum 1

Laminatparkettgolv.
Klädkammare.

Badrum

Väggmatta.
Plastmatta.
Badkar,
Toalett.
Handfat med kommod.
Spegel.

Sovrum 2

Laminatparkettgolv.

Allrum

Laminatparkettgolv.

Sovrum 3

Laminatparkettgolv.
Klädkammare.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Direktverkande el, Elektrisk golvvärme i tvättstuga.

Fastighetsbet.

Landvetter 24:38

Energideklaration

Utförd: 2018-03-28 00:00
Energiprestanda: 75
Energiklass: E

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas och 3-glas.
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Trevliga altaner i sydost och nordväst. Rejält förråd på entrésidan. Garage i länga.

RENOVERINGAR: De senare åren har det målats, satts nya tapeter och nya golv interiört. Vindsförrådet har delvis golv. 2014 : Vissa fasadbrädor utbytta, vissa fönster - 3-glas utbytta och nytt yttertak, papp, läkt och pannor. 2005: Tvättstugan - klinker med golvslingor. Duschkabin. 2005: Badrum renoverat.

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2267000 kr

Summa pantbrev

956000 kr

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Juni 2019

Servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Landvetter GA:1-GA:2, GA:6 Last, Officialservitut: Tillträde, 14-LAN-2022 Förmån, Officialservitut: Tillträde, 14-LAN-2022

Driftskostnad

Totalt: 39600 kr/år
Uppvärmning: 26300 kr
VA: 7300 kr
Väg, samf.: 6000 kr
Beräknat antal pers: 4 st
Kommentar: I Uppvärmningskostnaden ingår hushållselen. I VA-kostnaden ingår renhållning. Larmkostnad fn 3.200:- - kan övertas.

Tomt

Areal

287 kvm

Beskrivning

Agnebäcksvägens Samfällighet : Samfälligheten består av 41 st bostadsfastigheter och 6 garagelängor. Det finns två lekplatser och en fotbollsplan. Flaggstång finns i området och användes vid behov. 2 städdagar per år och var och en får ett tilldelat område att sköta. Snöröjning på väg och p-platser köps av kunnig person. Sopning o sandning sköts av tilldelad person. I området finns en kvartersgård som nyttjas tillsammans med HSB Guldsmedsgården. Den går att hyra för barnkalas, dop eller privat fest. Bastu finnes. TV-anläggningen/Parabolanläggning : Ett större utbud - dessutom finns. Betalkanaler att köpa. Fiber är på gång.

Närområde

Allmänt

Landvetter Centrum är en tätort i Härryda Kommun, 15 km öster om Göteborg. Landvetter ligger öster och nordost om Landvettersjön (Gröen). Riksväg 40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Med sin närhet till Göteborg och den internationella flygplatsen Göteborg Landvetter Airport är orten en expanderande bostadsort. Härryda kommun består till hälften av vildmark och skog och här finns många vandringsleder och motionsspår. Flera idrottshallar. Många fina badplatser och i vissa även möjlighet till fiske. I Skårtorp finns Hornasjön och Sandsjön, fina strövområden.

Kommunikation

BIL Med bil tar det knappt 15 min till Göteborg, ca 10 min till Partille eller Mölnlycke samt ca 30 min till Borås. KOLLEKTIVTRAFIK I Landvetter är kollektivtrafiken väl utbyggd. * RÖD EXPRESS: 14 min till Korsvägen (avg. var 30 min, under högtrafik var 15 min) * BUSS 511: Partille-Landvetter C-Landvetter flygplats * BUSS 611: Mölnlycke-Landvetter C-Bollebyggd * BUSS 101: Göteborg-Landvettermotet-Borås * BUSS 330: Göteborg-Landvettermotet-Tranemo

Närservice

Stommen ligger i anslutning till Landvetter centrum där det finns diverse butiker, flera resturanger & caféer, bank, bibliotek, vårdcentral, apotek och idrottshall. ICA Kvantum har öppet alla dagar 7-23. I Landvetter finns 10 förskolor varav Stommens förskola ligger fint i området. Det finns flera familjedaghem och en öppen förskola. Det finns tre skolor i Landvetter: Lunnaskolan (F-5), Landvetterskolan (F-9) samt Önnerödsskolan (6-9). I Landvetter finns Hälsans hus med spa, motions- och konferensmöjligheter, Landehof friluftsanläggning med fina skidspår, Gallhålans naturreservat med vackra strövområden, Chalmers golfklubb samt det fina Gröenbadet i Landvettersjön.

Övrigt

Landvetter ligger i Härryda kommun mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från väster till öster med 200 sjöar med fina badplatser, gott om natur och fina vandringsleder. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 500 invånare och befolkningen ökar stadigt.