Kastanjevägen 6

MÖLNLYCKE - Skogen, Härryda
 • Ref. Nr. YE06297
 • Pris
  • 3.100.000 kr
  • Eller högstbjudande

Villa

 • Antal rum: 3 rum
 • Boarea: 54 m2
 • Tomtarea: 711 m2
 • Sovrum: 1-2 sovrum

Välkommen på visning

 • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Tomt för nybyggnation ? Äldre villa om 2 rum o kök, 54 kvm samt delvis källare med förrådsutrymmen belägen på en härlig villatomt med soligt läge. Ursprungligen byggt 1938 - renoverat löpande. Garage och två fristående förråd. Närhet till förskola, skola, busskommunikation, badplats, affär mm.

Interiör

Antal rum

3

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

Färdig villa eller tomt för nybyggnation ? Välkommen till det trevliga och eftertraktade Skogenområdet. Välskött äldre mindre villa om 3 rum o kök samt inredd vind. Här kommer vi in i en hall med linoleumgolv och vitmålade väggar. Härefter ligger "köket" som idag saknar köksinredning och vitvaror men har en mysig gammal vedspis. På golv linoleum. Innanför ligger sovrum 1, ett mindre som har trappan till den inredda vindsvåningen. Sovrum 2 har ett trevligt laminatgolv och vardagsrummet likaså. Härifrån når vi balkongen som är generöst tilltagen och har härligt solläge. Klädkammare. Toaletten har plats för duschkabin om så önskas. Vid nybyggnation är det 25 % av tomtytan som kan bebyggas och i två våningar. Vind får ej inredas vid 2 våningar.

--- ENTRÉVÅNING ---

Hall

Laminatgolv.

"Kök"

Linoleumgolv.
Vedspis.

Sovrum 1

Laminatgolv.
Trappa till inredd vindsvåning.

Sovrum 2

Allrum

Laminatgolv.
Utgång till balkong.
Klädkammare.

Toalett

Plastmatta.
Toalett.
Handfat.
Möjlighet att installera duschkabin finns.

--- SOVLOFT ---

Inredd vind

Laminatgolv.
Målade väggar.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med delvis källare

Byggnadsår

1938 ombyggt 1975

Uppvärmning

Direktverkande el

Fastighetsbet.

Hulebäck 1:429

Energideklaration

Finns för närvarande inte

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Taktegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Trevlig balkong med utsikt !

Separata förråd. Garage och förråd i sutt.planet.

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1804000 kr

Summa pantbrev

1100000 kr

Vatten/Avlopp

Enskilt vatten året om - Djupborrad brunn. Kommunalt avlopp. Anläggningsavgiften för dricks- och spillvatten är till fullo betalt, enligt besked från Härryda Kommun.

Driftskostnad

Totalt: 19000 kr/år
El: 14000 kr
Renhållning: 5000 kr
Kommentar: Huvudbyggnaden har ej varit bebodd - samtliga kostnader är uppskattade.

Tomt

Areal

711 kvm

Typ

Trädgårdstomt

Närområde

Allmänt

Mycket barnvänligt, trivsamt och lugnt område i fin natur. Härliga strövområden i skogen där det finns både bär och svamp. Närhet till badplats i Landvettersjön vid Frökens udde. Här kan man leva ett aktivt liv, det är inte långt till närmaste naturområde. Cykla, jogga på olika leder och spår.

Kommunikation

Bra busskommunikationer till Mölnlycke centrum och Göteborg. Mycket bra utbyggt nät med gång och cykelbanor.

Närservice

Mölnlycke centrum erbjuder det mesta både inom service och affärer. Här finns vårdcentral, arbetsförmedling, apotek, optiker, systembolag, banker, post, mataffärerer, blomsteraffärer, bokhandel, inredningsbutiker, klädaffärer, delikatessaffärer, leksaksaffär, dataaffär, videobutik, hälsokost, cykel- och sportaffär, bijouterier & smycken, skomakare, frisör, resturanger & caféer, torghandel, bensinstation, byggvaruhus, träningsanläggningar mm.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om natur och fina vandringsleder med fantastiska utsikter. Mölnlycke är största orten, närmast flygplatsen ligger Landvetter och den lilla orten Härryda samt i öster Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnväg och till Landvetter flygplats.