Skolvägen 10 g

MÖLNLYCKE - Centrum, Härryda
  • Ref. Nr. YE06313
  • Pris
    • 2.295.000 kr
    • Som utgångspris

Lägenhet

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 72,7 m2

Välkommen på visning

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Välkommen till denna trivsamma bostadsrättslägenhet om 3 rum o kök, 72.7 kvm belägen i den eftertraktade föreningen HSB Tulpanen. God ekonomi i föreningen. Tvättstuga o förråd i källaren.
Närhet till centrum med affärer, banker, vårdcentral, busskommunikation, fantastiska strövområden inpå knuten.

Interiör

Antal rum

3

Boarea

72,7 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i denna mysiga och välskötta 3-rums bostadsrättslägenhet belägen på våning 1 / 3. Vi kommer in i hallen med som har ett parkettgolv och 1 garderob för avhängning. Till vänster ligger vardagsrummet som har ett vackert fiskbensmönstrat parkettgolv samt utgång till den mysiga balkongen. Balkongen ligger i sydvästligt läge och här har vi utsikt över en trevlig och välskött gård med mycket planteringar i grannföreningen. Innanför vardagsrummet ligger sovrum 1 med laminatgolv. Härifrån når vi en praktisk klädkammare som även har använts som ett mindre arbetsrum. Tillbaka i hallen har vi det delvis kaklade badrummet med badkar, toalett, handfat samt väggskåp med spegel. Här är förberett för tvättmaskin. Innanför badrummet ligger sovrum 2 som har ett laminatgolv, 1 garderob och 1 mindre klädkammare. Köket är ett matlagningskök med en separat matplats vid fönstret. Vit köksinredning och med kyl/frys i rostfritt, spis o fläkt, spis i vitt. På golv laminat. Källarförråd samt ett mindre matförråd. Centralt belägen BRF i Mölnlycke centrum med barnvänliga och gröna innergårdar. Föreningen består av 180 bostadslägenheter i tre fastigheter. Dessutom finns 1 lokal (bostadsrätt), 6 lokaler (uthyrning), 1 lokal (styrelseexpedition) samt 1 lokal (fritidsverksamhet) som används för övernattningsgäster och fikande föreningsmedlemmar. Välskötta och fina innergårdar med gräsmattor, mycket blommor och träd, fina lekplatser, stora utegrupper med grillar och parasoller. Internetuppkoppling - kostnad 130:- inkluderas i månadsavgiften. All-Tele Gemensamma nymålade tvättstugor med torkrum samt mangelrum, cykelförråd och mopedförråd. Parkeringsplats tecknas hos föreningen. Utförda renoveringar : 2003-2004: Installation fjärrvärme. Nya säkerhetsdörrar har installerats till källare. 2007: Samtliga fönster och balkongdörrar har bytts ut till 3-glasfönster. 2007: Tvättstugor - nya centrifuger har installerats samt alla torkrum Är nymålade. 2007: Alla lekplatser har renoverats. 2008: Trapphusen ommålade. 2009: Omdränering har skett. 2010: Balkonger renoverade. Säkerhetsdörrar installerade. 2012: OVK utförd med godkänt reslutat. 2013: Relining av stammar har skett samt fortsatt dräneringsarbete har utförts. 2015: Dränering på 8A-D, 5-årsbesiktning av balkonger. Renovering av styrelseexpeditionen. Fasadfogning. 2016: Dränering av 6:ans gård. Bredbandsinstallation. Pågående arbete med yttertaken: Ny takpapp och plåtarbeten. 2017: OVK-besiktning. Energiprestanda: 108 kWh/m² och år Ventilationskontroll (OVK): utförd 2011-10-25 Energideklarationen i sin helhet finns hos: Byggnadsägare Energideklarationen utförd: 2009-03-16 Byggnaden innehåller blåbetong.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

3890 kr/mån, Inkl. värme, vatten, Internet,balkong. Hushållsel tillkommer

Driftskostnad

Totalt: 3600 kr/år
El: 3600 kr
Beräknat antal pers: 1 st

Närområde

Allmänt

Mölnlycke är en livfull ort som hela tiden utvecklas och är centralort för Härryda kommun. Här blandas service, affärsliv, kultur med olika typer av boende med vackra grönområden med fina badplatser.

Kommunikation

Mölnlycke är beläget ca 12 kilometer från Göteborg. Goda kommunikationer in till Göteborg med buss, tåg eller bil. Med direktbuss tar det ca 15 min till Korsvägen och med tåg nås Göteborgs centralstation på 15 min.

Parkering

I Mölnlycke finns ca 900 gratisparkeringar.

Närservice

Mölnlycke centrum erbjuder det mesta både inom service och affärer. Här finns vårdcentral, arbetsförmedling, apotek, optiker, systembolag, banker, post, mataffärerer, blomsteraffärer, bokhandel, inredningsbutiker, klädaffärer, delikatessaffärer, leksaksaffär, dataaffär, videobutik, hälsokost, cykel- och sportaffär, bijouterier & smycken, skomakare, frisör, resturanger & caf'éer, torghandel, bensinstation, byggvaruhus, träningsanläggningar mm.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om natur och fina vandringsleder med fantastiska utsikter. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnväg och till Landvetter flygplats.