Zara Backmans Väg 15

MÖLNLYCKE - Båtmanstorpet, Härryda
  • Ref. Nr. YE06326
  • Pris
    • 5.395.000 kr

Villa

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 134 m2
  • Tomtarea: 776 m2
  • Sovrum: 3-4 sovrum
  • Biarea: 40 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Ytterst välskött och välordnad 1-plansvilla i lugnt o barnvänligt område med gångavstånd till Fridaskolan och till Krokens förskola. 4-5 rum o kök samt garage och separat förråd. Trevlig trädgård med välskötta gräsmattor och rabatter, som på baksidan gränsar till skogsbrynet. Här finns det plats för både odling och lek o spring. Kanske en studsmatta ? Närhet till busskommunikation och gång eller cykelavstånd till badplats i Finnsjön där det i skogen även finns bär o svamp för den som är intresserad. Runt Finnsjön finns dessutom ett elljusspår för sköna söndagspromenader.

Interiör

Antal rum

4

Boarea

134 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till denna trivsamma och fräscha 1-plansvilla om 4 rum o kök samt garage med ytterligare ett inrett rum, perfekt som ungdomslya, hemmakontor, musikrum mm. Vi kommer in i den välkomnande hallen som har ljusa väggar och ekparkettgolv samt avhängningsmöjligheter. Till höger ligger gästtoaletten som har ljusa väggar och ljust klinkergolv, här finns toalett, handfat samt väggspegel. Direkt till vänster från hallen ligger det rejält tilltagna vardagsrummet som har ett fint burspråk vilket ger ett härligt ljus, ljusa väggar och ekparkettgolv. Här finns gott om plats för både soffgruppen och matsalsmöbeln. Vägg i vägg ligger det stora välplanerade köket som renoverades 2012 och 2015. Köket har en fräsch köksinredning i vitt och maskinpark i rostfritt. Kyl, frys, ugn, microvågsugn, induktionshäll, köksfläkt och diskmaskin. Maskinpark från Electrolux. Här sitter familjen ofta och länge i goda vänners lag över en kopp kaffe eller en bit mat. Från köket når vi den trivsamma träterrassen där det finns plats för matbord och solstolar. Terrassen ligger upphöjd från gräsmattan. Efter köket finns en praktisk klädkammare med garderober och hängare. Sovrum 1/arbetsrum har ekparkett på golv och ljusa väggar samt 2 garderober. Sovrum 2 eller föräldrasovrummet har även detta parkettgolv och en hel garderobsvägg med speglar. Tvättstugan är både praktisk och lättarbetad med tvättmaskin och torktumlare, tvättbänk,värmepannan, förvaringsskåp och avhängning eftersom den även används som ingång från garaget. Sovrum 3 har ekparkettgolv och ljusa tapeter. Duschrummet är kaklat och klinkat och har elektrisk golvvärme. Dusch med glasväggar, toalett, badrumsmöbel med skåp och lådor samt infälld spegel. Garaget är vidbyggt huvudbyggnaden och har god plats för bilen och även arbetsbänk och förvaringshyllor på väggar mm. I garaget finns även ett inrett rum där användningsområdet kan skifta. Laminatparkett på golv och ljusa väggar samt fönster.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla i vinkel

Byggnadsår

1992

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme - frånluftspump samt el golvvärme i duschrum

Fastighetsbet.

Kullbäckstorp 1:83

Energideklaration

Utförd: 2019-10-03 00:00
Energiklass: D

Byggnadssätt

Grundläggning: Kryprumsgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Taktegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

RENOVERINGAR OCH OMBYGGNADER : 2006: Installation av avfuktare i krypgrund i förebyggande syfte. 2009-2010: Ommålning fasad. 2010: Ny tvättmaskin. 2012: Ny kyl, frys, ugn och induktionshäll. 2012: Ny köksinredning. 2015: Renovering kök. 2015: Ny elpanna. 2018 Ny köksfläkt. 2018-2019: Målning av fasad. 2018: Målning av hall. 2019: Målning av gästrum, förråd. 2019: Nya markiser. 2019: Nya lampor altan. 2019: Målning av staket och altan. 2019: Ny diskmaskin. 2019: Ny microvågsugn.

Garage vidbyggt huvudbyggnaden. Inrett rum i garagedelen.

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2875000 kr

Summa pantbrev

1566000 kr

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

kan ske omgående

Servitut etc.

Nyttjanderätt från Härryda Kommun - gäller del av gräsmatta på baksidan.

Driftskostnad

Totalt: 32200 kr/år
El: 20600 kr
VA: 6300 kr
Renhållning: 2300 kr
Försäkring: 3000 kr
Beräknat antal pers: 2 st

Tomt

Areal

776 kvm

Typ

Trädgårdstomt

Beskrivning

Välskötta gräsmattor och rabatter.

Närområde

Allmänt

Trevligt och lugnt nyare område i Mölnlyckes sydvästra del nära till naturen.

Kommunikation

Buss 601 Mölnlycke centrum och vidare hela vägen till centrala Göteborg.

Parkering

Gästparkeringar i området

Närservice

Fina gång och cykelbanor till Mölnlycke centrum med stort utbud av affärer och service.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om natur och fina vandringsleder med fantastiska utsikter. Mölnlycke är största orten, närmast flygplatsen ligger Landvetter och den lilla orten Härryda samt i öster Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnväg och till Landvetter flygplats.