Tubbaredsvägen 17

BOLLEBYGD, Bollebygd
 • Ref. Nr. YE06353
 • Pris
  • 1.795.000 kr
  • Som utgångspris
 • Bud: 1710000 Kr - Budhistorik

Villa

 • Antal rum: 1 rum
 • Boarea: 28 m2
 • Tomtarea: 594 m2

Välkommen på visning

 • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

För dig som söker ett mindre sommar/åretrunthus vid sjöstranden är detta ett ypperligt tillfälle. Helrenoverad minivilla om 28 kvm samt ljuvlig terrass mot sjöstranden. Trevlig tomt med sandstrand, gräsytor och stenlagd parkering - plats för två bilar.

Interiör

Antal rum

1

Boarea

28 kvm

Rumsbeskrivning

SOMMARIDYLL med sjöstranden precis utanför altanen ! Här ligger hela Östra Nedsjön för dina fötter för bad, fiske,kanoting mm. Välkommen till denna nyrenoverade/nybyggda minivilla om 28 kvm. Compact living, hall/kök/vardagsrum i en öppen planlösning. Köket har kyl/frys, spis med häll, fläkt. Diskbänksskydd i kakel. På golv ett trevligt laminatgolv. Helkaklat duschrum med dusch, toalett-separett, handfat med kommod, spegel, handdukstork samt förvaringsskåp.Anslutning för tvättmaskin finns. Villan säljs med bäddsoffa och gräsklippare.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1980 ombyggt 2016

Uppvärmning

Luftvärmepump

Fastighetsbet.

Hägsbol 1:23

Energideklaration

Finns för närvarande inte

Byggnadssätt

Grundläggning: Plintar
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Härlig altan med en ljuvlig utsikt över Östra Nedsjön.

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1114000 kr

Vatten/Avlopp

Enskilt vatten året om - borrad brunn, värmekablar finns. Enskilt avlopp - sluten tank - 3 kbm.

Driftskostnad

Totalt: 8650 kr/år
El: 7000 kr
Renhållning: 1650 kr
Beräknat antal pers: 1 st

Tomt

Areal

594 kvm

Typ

Strandtomt

Närområde

Allmänt

Bollebygd är en av landets tio snabbast växande och dessutom en miljömedveten kommun. Här bor du nära en storslagen natur, som inbjuder till en aktiv fritid, mitt emellan de stora tätorterna Borås och Göteborg och nära Landvetters flygplats. I Bollebygds centrum har du nära till all service du behöver, med storstadens utbud bara några mil bort. Här bor du i en trygg miljö, barnen kan gå i förskola och skola med hög kvalitet och ni kan bli en del av ett rikt föreningsliv. En ny tågstation på en framtida järnväg mellan Stockholm och Göteborg kommer att bidra till att kommunen växer och utvecklas ännu mer.

Kommunikation

Bollebygd ligger vid riksväg 40 mot Göteborg och Borås och vid Länsväg O 554 mot Hindås. Kust till kust-banan mellan Göteborg och Kalmar/Karlskrona passerar Bollebygd och trafikeras av Västtrafik. Utveckling av järnvägen pågår. En promenad om ca 5 minuter till stationen i Bollebygd och ca 20 minuter till flygplatsen.

Parkering

Gott om parkeringsplatser i centrum.

Närservice

I Bollebygds Centrum finns gott om butiker. Blommor, kläder, skor, matbutiker, matställen och systembolag. Torghande på torget i Centrum.

Övrigt

Bollebygds kommun har sju vackra och charmiga badplatser. Kommunen har ett rikt förennings-och kulturliv. 18-håls golfbana, skidbacke, flera motionsspår, naturstigar, kanotleder, ridanläggningaer och boulbanor. Många av sjöarna med bra fiskevatten Buasjön här finns även en grillplats. Stockasjön i Geslebo. Träbrygga ligger fint ut från en berghäll. Vacker vy. Töllsjön i Töllsjö Två badhytter samt en liten grill. Västra Nedsjön i Nedflo. Långsträckt sandstrand med god tillgänglighet. Långgrunt. Vannasjön Vikhult i Olosfors. Viaredssjön Vikhult i Hultafors Östra Nedsjön i Tubbared. T-formad brygga och en barnvänlig strand. Västra Nedsjön i Nedflo. Långsträckt sandstrand.