Arvid Lindmansgatan 19 d

HISINGEN - Slätta Damm, Göteborg
  • Ref. Nr. YE06368
  • Pris
    • 1.945.000 kr
    • Som utgångspris
  • Bud: 1800000 Kr - Budhistorik

Lägenhet

  • Antal rum: 2 rum
  • Boarea: 51 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Här finner du en renoverad lägenhet som du kan flytta in i direkt.
Lägenheten är smakfullt renoverad och hållen i mörka och vita färger. 2 rum o kök om 51 kvm. Helkaklat badrum. Våning 1/3.
Trevlig innergård. Närhet till affärer, kommunikationer mm.
Vind- och källarförråd.

Interiör

Antal rum

2

Boarea

51 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna helfräscha lägenhet, renoverad 2015 belägen på våning 1 av 3. Här kommer vi in i hallen med bra avhängningsmöjligheter. Direkt till vänster ligger sovrummet som har mörklaserat laminatgolv och en praktisk skjutdörrsgarderob. Fondvägg av trä med en platsbyggd ramp i tak med spotlights. Vägg i vägg med sovrummet ligger det helkaklade badrummet som har badkar, tvättställ och toalett. Vardagsrummet har ett mörklaserat parkettgolv och en mörklaserad trävägg med platsbyggd ramp i tak med spotlights. I tak mörklaserade takbjälkar med infällda spotlights. Utgång till balkong. Öppen planlösning mot kök med separat matplats. Även köket har ett mörklaserat laminatgolv. Matlagningskök med separat matplats. Fondvägg av mörk "sten" med takbjälke med spotlights. Köksinredningen är av mörkt trä med integrerad kyl och frys och diskmaskin. Här finns även spis med häll, spisfläkt och micro. Stänkskydd i vitt. Bänkskivor i laminat.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med bostadsrätter

Byggnadsår

1951

Hiss

Nej

Fastighetsbet.

Tolered 147:1

Energideklaration

Utförd: 2008-12-04 00:00
Energiprestanda: 153

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Trevlig balkong in mot gården med lugnt o tyst läge.

Vinds- och källarförråd.

Energideklarations-ID: 52065 Energiprestanda: 153 kWh/m² och år Radonmätning: Utförd Ventilationskontroll (OVK): Godkänd Energideklarationen i sin helhet finns hos: Byggnadsägare Energideklarationen utförd: 2008-12-04

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

2746 kr/mån, Inkl. värme o vatten

Driftskostnad

Totalt: 3600 kr/år
El: 3600 kr
Beräknat antal pers: 2 st

Närområde

Allmänt

Område i Göteborg i Västra Götalands län som angränsar till Lundby, Tolered, Kvillebäcken, Hildedal och Bäckedalen. I Slätta Damm bor många i flerbostadshus och radhus byggda på 50-talet och 40-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter. Fina strövområden i Hisingsparken som är Göteborgs största park. Här finns mestadels hällmark och tallskog. Våtmarksområdena Slätta Damm och Gunnestorps mosse ligger i parken. Grillplats finns vid Slätta damm och Kättilsröds 4H-gård, där du kan hälsa på djuren. Vill du motionera finns det motionsspår och ridvägar. Trivsamma koloniområden med odlingslotter och stugor finns i väster.

Kommunikation

Bra buss och spårvagnskommunikationer.

Närservice

I området finns flera livsmedelsbutiker. Bl.a. Tempo,Coop och Willys.Flera restauranger finns inom området. För den träningsintresserade finns Nordic Wellness och Fitness 24seven i området. På Slättadammsgatan 12 ligger Förskolan Slättadammsgatan 12. En grundskola i området är Toleredsskolan F-9, som är en kommunal skola med elever i årskurserna 1-9. Det ligger även en gymnasieskola i området, Bräckegymnasiet, som är en kommunal skola.