Stenhuggarevägen 7

MÖLNLYCKE - Djupedalsäng, Härryda
 • Ref. Nr. YE06393
 • Pris
  • 5.450.000 kr
  • Som utgångspris

Villa

 • Antal rum: 5 rum
 • Boarea: 127 m2
 • Tomtarea: 1038 m2
 • Biarea: 25 m2

Välkommen på visning

 • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Välkommen till denna trevliga 1 1/2-plansvilla belägen i mycket eftertraktat och barnvänligt område i Djupedalsäng. 5 rum och kök samt garage, förråd och isolerat arbetsrum/hobby. Närhet till förskola,skolor, bad i Finnsjön, affär, kommunikationer mm.
Ngra minuter till centrum.

Interiör

Antal rum

5

Boarea

127 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in in denna trivsamma 1 1/2-plansvilla om 5 rum o kök. Här kommer vi in i entrén som har ett parkettgolv och bra avhängningsmöjligheter. På vardera sida om hallen ligger sovrum och i entrén finns också trappan till övervåningen. Vardagsrummet är rejält tilltaget och här får både soffgruppen och matsalsgruppen plats. Möjligt att avdela till ytterligare 1 sovrum om så önskas. Här ligger parkettgolv lika det i hallen. Köket är även det stort och rymligt med plats för många runt matbordet. Köket har en flyttbar köksö. Målad köksinredning, korkoplast på golv samt utgång till altanen och den vackra trädgården. Kyl, frys,diskmaskin,spis med häll samt fläkt. Innanför köket ligger den praktiska tvättstugan som har tvättmaskin, torktumlare, värmepanna, tvättbänk med tvättho samt förvaringsskåp. Nu går vi upp en trappa och kommer in i ett härligt allrum med trätak och laminatgolv. På detta planet finns det tredje sovrummet med laminat på golv. Ett badrum med badkar, toalett och handfat finns och även en stor praktisk klädkammare/förråd. Information om bo- och biarea är hämtad från Taxeringsinformationen.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1982

Uppvärmning

Värmepump/elpanna Nibe Fighter 410 P. Vattenburen el.

Fastighetsbet.

Djupedalsäng 1:264

Energideklaration

Utförd: 2018-10-29 00:00
Energiprestanda: 88
Energiklass: E

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Trevlig altan i insynsskyddat läge. I trädgården finns ett trevligt öppet uterum under tak med plats för trädgårdsmöbler.

Garage, förråd samt isolerat och inrett förråd som kan användas som arbetsrum/gästrum etc. Ny takläggning 2012. Värmepump/elpanna NIBE FIGHTER 410P består av en elpanna med kopparfodrad vattenvärmare och en värmepump som återvinner energiur ventilationsluften. Den återvunna energin tillförespannan. Värmepumpen installeras i ett ventilationssystemavsett för mekanisk från- och tilluft.

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2851000 kr

Summa pantbrev

572800 kr

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Djupedalsäng GA:2 Last, Avtalsservitut: Ledning mm, 14-IM2-83/1240 Last, Officialservitut: Väg, 14-RÅD-2121 Förmån, Officialservitut: Väg, 14-RÅD-2121

Driftskostnad

Totalt: 32350 kr/år
Uppvärmning: 20000 kr
VA: 4350 kr
Renhållning: 8000 kr
Kommentar: I uppvärmning ingår hushållsel.

Tomt

Areal

1038 kvm

Typ

Trädgårdstomt

Beskrivning

Fantastisk trädgård med insynsskyddat läge.Trevliga planteringar.

Närområde

Allmänt

Ett mycket barnvänligt och lugnt område med gång och cykelväg till dagis och skolor. Närhet till badplats i Finnsjön med bad och bastumöjligheter.

Kommunikation

Djupedalsäng ligger ca 10 minuters gångväg söder om Mölnlycke centrum. Från Djupedalsäng går bussförbindelser till Mölnlycke centrum och direkt till Göteborg. I centrum finns järnvägsstationen med pendelparkering.

Närservice

Djupedalsäng har egen ICA-affär, flera förskolor och Djupedalskolan och Furuhällsskolan. Här ligger också Djupedals idrottsplats med fotbollsplaner och idrottsanläggning. Mölnlycke centrum på 10 minuters gångväg har expanderat de senaste åren, här hittar du det mesta du kan önska dig av social service stora mataffärer, apotek, vårdcentral, tandläkare, optiker, systembolag, post, bibliotek, frisörer, designbutiker, klädbutiker, zooaffär, torghandel, mobil- & TV-affär m.m. Här finns även byggvaruhus samt stor trädgårdshandel.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om vandringsleder och fantastiska vyer. Mölnlycke är största orten. Närmast flygplatsen ligger Landvetter och den lilla orten Härryda. I öster finns Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. 2008 ökade befolkningen med hela 1.9 procent. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnvägen och till Landvetter flygplats.