Naturstensvägen 24

MÖLNLYCKE, Härryda
  • Ref. Nr. YE06409
  • Pris
    • 2.325.000 kr
    • Som utgångspris

Lägenhet

  • Antal rum: 2 rum
  • Boarea: 65 m2
  • Biarea: 7,5 m2

Välkommen på visning

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Fräsch två-rumslägenhet byggd 2004. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Genomgående parkett och kakel samt tapetserad i ljusa färger. Sovrum och klädkammare.Kaklat badrum. Carport i länga med förråd. Egen liten täppa med uteplats i söderläge delvis undertak. Bostadsrättsförening med god ekonomi.

Interiör

Antal rum

2

Boarea

65 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i denna ljusa, fräscha och hemtrevliga bostadsrättslägenhet med villakänsla. Hallen har ett ljust klinkergolv och bra avhängningsmöjligheter. Direkt till vänster ligger duschrummet med tvättavdelning. Duschrummet är helkaklat i ljusa färger. Här finns dusch, toalett, handfat med kommod samt spegelskåp. I duschrummet finns dessutom en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk tvättho med arbetsbänk. Rymlig klädkammare med parkett och målade väggar, hyllor för förvaring. Sovrummet har ett ljust laminatgolv, två garderober och plats för dubbelsäng. Vardagsrummet har öppen planlösning mot det trevliga köket. Öppenheten ger en härlig rymd i lägenheten. I vardagsrummet ligger ett parkettgolv och i köksdelen ett praktiskt klinkergolv. I köket finns kyl/frys, diskmaskin, ugn, microvågsugn, spishäll, fläkt samt diskmaskin. Diskbänksskydd i kakel och en svart lättarbetad laminatbänkskiva. Från vardagsrummet når vi den trevliga uteplatsen där en del är under tak och en del med gräsmatta och häck. Här sitter man gärna i goda vänners lag och tar en eftermiddagsfika när barnen är på lekplatsen. Till lägenheten hör en carport under tak samt ett bra förråd som är möjligt att isolera om man vill ha ett varmförråd. Badrum med kakel och klinkers i ljusa färger, badkar, grovvask samt nätt kommod i vitt.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med bostadsrätter

Byggnadsår

2004

Hiss

Nej

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fastighetsbet.

Kullbäckstorp 2:320

Energideklaration

Utförd: 2010-08-17 00:00
Energiprestanda: 120

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Månadsavgift : 3.806:- Vatten/värmetillägg fn. 716:- --------- 4.522:- Carport med tillhörande eluttag. Kallförråd möjligt att isolera.

Grön express mot Mölnlycke C alt Benareby passerar området ca 2 ggr i timman. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Vi är drygt 33 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Under 2007 ökade befolkningen med 1,8 procent, den största befolkningsökningen sedan 1992. Mölnlycke är största orten. Närmast flygplatsen ligger Landvetter och den lilla orten Härryda. I öster finns Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Företagen är ofta i behov av goda kommunikationer och uppskattar Härryda kommun för närheten till de stora riksvägarna, järnväg, Göteborgs hamn och till Göteborg-Landvetter flygplats. Kommunens yta är 290 kvadratkilometer och det är tre mil från den östra kommungränsen till den västra. Hälften av ytan täcks av skog och en tolftedel är sjöar. Service Vid Råda torg i Mölnlycke ligger kommunhuset där de flesta av kommunens förvaltningar har sina kontorslokaler. Här kan man också nå de politiker som är kommunalråd. På bottenplanet i kommunhuset finns informationsfunktionen som svarar på frågor om den kommunala verksamheten. Livsmedelshandel, övrig detaljhandel, systembolag samt restauranger och caféer finns framförallt längs Biblioteksgatan som löper genom centrum. Det finns fyra banker, två Bankomater och två uttagsautomater. Postärenden för privatpersoner, såsom hämta ut brev och paket och köpa frimärken, gör man på Hemköp på Biblioteksgatan, öppet kl 8-22 varje dag. Intill Råda torg ligger Mölnlycke vårdcentral med allmän- och specialistläkarmottagning, barn-, ungdomsmottagning, barna- och mödravård, gynekologisk mottagning, distriktssköterskor och tandläkarmottagning.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

4522 kr/mån, inkl värme, VA

Tillträde

Enligt ök

Driftskostnad

Totalt: 3000 kr/år
El: 3000 kr
Beräknat antal pers: 3 st

Närområde

Allmänt

Mölnlycke är en livfull ort som hela tiden utvecklas och är centralort för Härryda kommun. Här blandas service, affärsliv, kultur med olika typer av boende med vackra grönområden med fina badplatser. Bosatta i kommunen ca 37.000 invånare,

Kommunikation

Mölnlycke är beläget ca 12 kilometer från Göteborg. Goda kommunikationer in till Göteborg med buss, tåg eller bil. Med direktbuss tar det ca 15 min till Korsvägen och med tåg nås Göteborgs centralstation på 15 min.

Parkering

I Mölnlycke finns mer än 900 gratisparkeringar.

Närservice

Mölnlycke centrum erbjuder det mesta både inom service och affärer. Här finns vårdcentral, arbetsförmedling, apotek, optiker, systembolag, banker, post, mataffärerer, blomsteraffärer, bokhandel, inredningsbutiker, klädaffärer, dataaffär, videobutik, hälsokost, cykel- och sportaffär, bijouterier & smycken, skomakare, frisör, resturanger & caf'éer, torghandel, bensinstation, byggvaruhus, träningsanläggningar mm.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om natur och fina vandringsleder med fantastiska utsikter. Mölnlycke är största orten, närmast flygplatsen ligger Landvetter och den lilla orten Härryda samt i öster Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnväg och till Landvetter flygplats.