Lövskogsvägen 31

MÖLNLYCKE - Skogen, Härryda
  • Ref. Nr. YE06426
  • Pris
    • 4.495.000 kr
    • Som utgångspris

Villa

  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 138 m2
  • Tomtarea: 486 m2
  • Biarea: 26 m2

Välkommen på visning

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Välkommen till detta barnvänliga och eftertraktade område i Övre Skogen - Mölnlycke. Här finns en trivsam och välplanerad villa om 138 kvm boarea + biarea 26. Dessutom är vinden inredd till ett fantastiskt sällskapsrum alternativt perfekt som "ungdomslya". Närhet till lekplats, sköna promenader i naturen, busskommunikation inom gångavstånd gör detta boende till en liten pärla.

Interiör

Antal rum

6

Boarea

138 kvm

Rumsbeskrivning

Vi stiger in i denna trivsamma villa som har 6 rum o kök samt mycket bra förvaringsutrymmen. I entrén ligger ett praktiskt kakelgolv som övergår i parkettgolv och här finns också goda avhängningsmöjligheter. Här går trappan till den inredda vinden och det finns även en fräsch kaklad gästtoalett med golvvärme. Direkt till vänster ligger vardagsrummet som har parkettgolv och även en skön braskamin att värma sig framför kulna höst- och vinterkvällar. Vardagsrummet är rektangulärt och gott om plats för både soffgruppen och matsalsmöbeln. Öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats i kök vilket ger en fin gemenskap. Köket har en vit köksinredning och maskinpark i rostfritt. Kyl/frys, Whirlpool 2019, Spis, Bosch 2019, Diskmaskin, Asko 2016, Ugn o Microvågsugn, Whirlpool 2006, Spisfläkt Range Hood 2006. Altandörr ut till en trevlig balkong. På detta plan finns dessutom ett stort sovrum med trägolv. Den lättarbetade tvättstugan ligger i anslutning till groventrén där det även finns en hel garderobsvägg med skjutdörrar. I tvättstugan finns tvättmaskin, Cylinda och Varmvattenberedaren, NIBE Compact från 2011. Nu går vi ner en trappa och här ligger det genomgående trägolv. 3 sovrum varav ett har altandörr med direktaccess ut till trädgården. Ett rejält tilltaget helkaklat badrum med golvvärme samt bastu och dusch. Dessutom finns ytterligare förrådsutrymmen. Vi går tillbaka till entréplanet och tar trappan till sällskapsrummet på vinden. Ett stort härligt rum med trätak och trägolv - sällskapsrum, ungdomslya, gästrum mm -här sätter bara fantasin gränsen för användningsområdet. Garage i länga samt parkeringsplats.

Byggnad

Byggnadstyp

Suterrängvilla

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Direktverkande el och braskamin

Fastighetsbet.

Mölnlycke 1:145

Energideklaration

Utförd: 2019-04-03 00:00
Energiprestanda: 90
Energiklass: E

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3642000 kr

Summa pantbrev

3591685 kr

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Tillträde

Efter överenskommelse

Servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Härryda Mölnlycke GA:1, Gemensamhetsanläggning: Härryda Mölnlycke GA:3 Avtalsservitut Ledning Mm Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 14-IM2-79/3022A.1

Driftskostnad

Totalt: 35325 kr/år
Uppvärmning: 25000 kr
VA: 6375 kr
Renhållning: 2100 kr
Väg, samf.: 1700 kr
Sotning: 150 kr

Tomt

Areal

486 kvm

Typ

Trädgårdstomt

Beskrivning

Trevlig tomt i flera väderstreck. Här finns fruktträd och bärbuskar. Häck som gör tomten i stort sett insynsskyddad.

Närområde

Allmänt

Mycket barnvänligt, trivsamt och lugnt område i fin natur. Härliga strövområden i skogen där det finns både bär och svamp. Närhet till badplats i Landvettersjön vid Frökens udde. Här kan man leva ett aktivt liv, det är inte långt till närmaste naturområde. Cykla, jogga på olika leder och spår.

Kommunikation

Bra busskommunikationer till Mölnlycke centrum och Göteborg. Mycket bra utbyggt nät med gång och cykelbanor.

Närservice

Mölnlycke centrum erbjuder det mesta både inom service och affärer. Här finns vårdcentral, arbetsförmedling, apotek, optiker, systembolag, banker, post, mataffärerer, blomsteraffärer, bokhandel, inredningsbutiker, klädaffärer, delikatessaffärer, leksaksaffär, dataaffär, videobutik, hälsokost, cykel- och sportaffär, bijouterier & smycken, skomakare, frisör, resturanger & caféer, torghandel, bensinstation, byggvaruhus, träningsanläggningar mm.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om natur och fina vandringsleder med fantastiska utsikter. Mölnlycke är största orten, närmast flygplatsen ligger Landvetter och den lilla orten Härryda samt i öster Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnväg och till Landvetter flygplats.