Hagalundsvägen 24

Härryda, Härryda
  • Ref. Nr. YE06441
  • Pris
    • 3.195.000 kr
  • Bud: 3825000 Kr - Budhistorik

Villa

  • Boarea: 114 m2
  • Tomtarea: 1720 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Varmt välkommen till Hagalundsvägen 24 och detta perfekt planerade hus som du inte behöver renovera på många år. Bostadens fönster släpper in mycket ljus, vilket skapar en luftig och härlig känsla.

Huset står på en stor, rogivande och lummig trädgårdstomt med stora gräsytor och många soltimmar. Här finns även en praktisk gäststuga för långväga gäster och bra förvaring. Utöver det har huset en insynsskyddad och mysig altan med trätrall, lättmöblerade ytor och spabad samt en mysig och ljus balkong.

Interiör

Boarea

114 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna helfräscha och ombonade villa, lugnt och barnvänligt belägen på Hagalundsvägen 24 i Härryda. Vi kommer in i den generöst tilltagna entréhallen som har ett vackert klinkergolv i dovt grått med elektrisk golvvärme och ljusa väggar. Skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Direkt till vänster ligger det ombyggda och nyrenoverade badrummet som är helkaklat i ljusa färger, har badkar, duschväggar i glas, handfat med kommod med lådor, vägghängt spegelskåp, handdukstork, samt spotlights i tak. I direkt anslutning till badrummet ligger tvättstugan även den med samma materialval på golv och vägg. Här finner vi tvättmaskin, torktumlare, två praktiska högskåp för förvaring av linne, diskbänk med bra avlastningsyta samt överskåp för förvaring. Här finns även en entrédörr försedd med ett Doormanlås - praktisk groventré. Vi går tillbaka till hallen och fortsätter in i villan som har en härlig atmosfär med en öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum. Här umgås man mer än gärna över en bit mat eller en gofika. Samtliga golv på entréplan är vitkalkade och spotlights i tak. Köket är ett matlagningskök och har vitlackerad köksinredning och maskinpark i rostfritt. Här finns kyl, frys i fullhöjd, diskmaskin, ugn, spishäll och micro. Fläktkåpan är vitmålad. Härliga rustika och praktiska arbetsbänkar i vitvaxad ask. Den trevliga matplatsen ligger mitt i huset med plats för många runt bordet. Här finns också ett rejält skjutdörrsparti ut till uteplatsen för kvällsdoppet. Till höger från matrummet ligger sovrum 1 som idag är ett trevligt barnrum. Rakt fram från matrummet finner vi vardagsrummet med stora härliga fönster med utsikt ner över nejden. Här finns även en värmande braskamin. Sovrum nr 2 ligger innanför vardagsrummet och här finns en öppen garderobsinredning monterad på väggen, praktiskt och snyggt. Här är även utgång till balkongen på framsidan. Vi går upp en trappa och finner ett stort rum som idag är en ateljé - användningsområdet för detta rum är oändligt - bara fantasin som sätter gränser. På tomten finns en isolerad gäststuga och ett praktiskt vedförråd.

Uteplats 2

Via ett av sovrummen kommer du även till en mysig och ljus balkong med trätrall och morgonsol.

Uteplats 1

Insynsskyddad och mysig altan som nås från matrummet. Här erbjuds trätrall, lättmöblerade ytor och spabad uppvärmt hela året.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1930 Ombyggt och helrenoverat 2014-2015.

Uppvärmning

Direktverkande el, Luft/luftvärmepump, el golvvärme, braskamin

Fastighetsbet.

Assmundtorp 2:74

Energideklaration

Utförd: 2019-11-21 00:00
Energiklass: E

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor från 2014
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Villan har genomgått en omfattande ombyggnad och renovering 2014-2015, såsom ex. helt nytt badrum, ny tvättstuga, nytt kök, nya elledningar och elcentral, nytt yttertak, braskamin mm.

Isolerad gäststuga.

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

988000 kr

Summa pantbrev

2598000 kr

Vatten/Avlopp

Enskilt vatten året om - djupborrad brunn, ny pump 2013. Trekammarbrunn med infiltration.

Tillträde

Efter överenskommelse

Servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Härryda Assmundtorp GA:4

Driftskostnad

Totalt: 23220 kr/år
El: 17200 kr
Renhållning: 2500 kr
Väg, samf.: 3200 kr
Sotning: 320 kr
Beräknat antal pers: 3 st

Tomt

Areal

1720 kvm

Typ

Naturtomt och trädgårdstomt

Beskrivning

Trevlig tomt med delvis insynsskyddat läge. Stora gräsytor för både odling och lek o spring. På tomten finns en gäststuga samt en vedbod.

Närområde

Kommunikation

Gångavstånd till busskommunikation.

Närservice

Förskola och skola inom gångavstånd.

Övrigt

Naturnära område.