Kungagårdsängen 9

Hovås, Göteborg
  • Ref. Nr. YE06447
  • Pris
    • 3.495.000 kr
  • Bud: 3495000 Kr - Budhistorik

Lägenhet

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 83 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Varmt välkommen till en fräsch och barnvänlig marklägenhet i riktigt bra skick. En välplanerad trea med 2 trevliga uteplatser, fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp, utmärkt planlösning . Här saknas inget! 

HSB Brf Båtsmansängen är en välskött och stabil förening med god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet, en modern, rolig lekplats, garage och gästparkering och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 5129 kronor ingår parkering, kabel-TV, 2 separata förråd.

Bo med ett av Hovås trevligaste lägen – en kortare bilväg till det nya centrumet - Nya Hovås! Här finns ett flertal restauranger, matbutiker, systembolag och butiker. Dessutom finns det underbara Hovås Kallbadhus som verkligen är en oas. Det spelar ingen roll om solen skiner eller regnet öser ner och vinden piskar. ”Detta är en plats som ger energi!

Välkommen på visning!

Interiör

Antal rum

3

Boarea

83 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i entrén som har ett snyggt klinkergolv som övergår i parkett, här finns även bra avhängningsmöjligheter. Direkt till vänster ligger det trevliga moderna och stilrena köket med plats för matbord och stolar, rejäl köksbänk, kyl o frys, diskmaskin, spis o fläkt samt vitt kakel över diskbänk. På golv ekparkett. Mellan kök o vardagsrum finns ett runt fönster i väggen vilket ger en härlig gemenskap mellan gäster och den som lagar middagen. Vardagsrummet är öppet och välplanerat med stora fönster som släpper in solens strålar och gott om plats för soffgrupp o matgrupp. Här finner du ljusa väggar och ekparkettgolv samt utgång till den trivsamma uteplatsen. Sovrum 1 ligger innanför vardagsrummet, har linoleumgolv och ljusa väggar. Sovrum 2 är rogivande och trevligt med plats för stor säng och bra förvaring i form av en hel skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Ljusa väggar och laminatgolv. Vid sovrum 2 ligger det helkaklade och fräscha duschrummet från 2012 som har duschväggar i glas, handfat med kommod, extra förvaringsskåp, toalett och handdukstork. I den inre delen av duschrummet ligger tvättstugedelen som har tvättmaskin, torktumlare och värmepanna. Här finns också gott om förvaringsmöjligheter. Uteplats 1 Via hallen når du en solig, lättmöblerad och mysig uteplats i sydvästläge med plats för matbord, stolar och sol hela eftermiddagen och kvällen. Uteplats 2 Här är en solig, stor och trevlig uteplats med sol hela morgonen, förmiddagen, trätrall och plats för matbord och stolar.

Byggnad

Byggnadstyp

1 plans radhus

Byggnadsår

1998 1998

Hiss

Nej

Uppvärmning

Vattenburen el

Fastighetsbet.

Brottkärr 210:4

Energideklaration

Finns för närvarande inte
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Alla värmepannor byts ut under 2018/2019. Bekostas av föreningen. Energideklarations-ID: 366725 Energiprestanda: 84 kWh/m² och år Radonmätning: Inte utförd Ventilationskontroll (OVK): Utförd Energideklarationen i sin helhet finns hos: Fastighetsförvaltare Energideklarationen utförd: 2010-12-02

2 separata förråd. Garage. Gemensam tvättstuga. Kvartersgård/Föreningslokal.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

5129 kr/mån, inkl. kabel-TV, exkl. värme

Driftskostnad

Totalt: 16450 kr/år
Uppvärmning: 15000 kr
Försäkring: 1450 kr
Beräknat antal pers: 1 st

Närområde