Ekkullevägen 12

PIXBO, Härryda
  • Ref. Nr. YE06449
  • Pris
    • 4.595.000 kr
  • Bud: 4850000 Kr - Budhistorik

Villa

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 160 m2
  • Tomtarea: 1247 m2
  • Biarea: 42 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Varmt välkommen till denna villa om fem rum och kök på Ekkullevägen 12! Här stiger du in i ett stort, ljust och välplanerat hem om 160 mycket välskötta kvadratmeter med smarta förvaringslösningar, fint ljusinsläpp och öppen spis. 

Huset står på en stor, lummig och barnvänlig trädgårdstomt med fruktträd och välskött gräsmatta. I anslutning till huset finns garaget.

Interiör

Antal rum

5

Boarea

160 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i denna trivsamma och fräscha sutterrängvilla om 5 rum o kök samt fantastiska förrådsutrymmen. Vi välkomnas in i entrén som har ett praktiskt klinkergolv som övergår i ekparkettgolv. Direkt till vänster ligger duschrum med kakel och klinker, handfat med kommod, vägghängd spegel och toalettutrymmet som har kaklade väggar och laminatgolv. Härefter ligger två bra sovrum varav ett "föräldrasovrum". Vardagsrummet har ekparkettgolv och utgång till den fantastiska hörnbalkongen med plats för solstolar och matbord mm. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsgrupp. Dessutom finns en öppen spis med insats som värmer gott under höst- och vinterkvällar. Köket är stort och arbetsvänligt. Här finns plats för stort matbord och många sittplatser. Utgång till hörnbalkongen. Köksinredning med lackerade köksluckor. Kyl, frys, diskmaskin, spis med häll, fläkt. Arbetsbänkar av mörk laminat. Vi går ner en trappa till sutterrängvåningen och hallen som har ett ljust laminatgolv och dörr till trädgården. Perfekt för generationsboende. På detta plan ligger två bra sovrum varav det ena med 2 garderober och det andra med 4 st. Helkaklad dusch, toalett, handfat och väggspegel. Den kombinerade tvättstugan/syateljén är en dröm för husmodern då det är gott om plats och bra arbetsytor. Tvättmaskin - Cylinda samt torktumlare - Hoover. Tvättho, lakansträckare. Pannrummet rymmer bergvärmepumpen, ventilationsanläggningen och en extra frys. Här finns ytterligare 2 förråd med plats för mycket förvaring eller hobby.

Byggnad

Byggnadstyp

Suterrängvilla

Byggnadsår

1966

Uppvärmning

Bergvärme vattenburet system

Fastighetsbet.

Kullbäckstorp 2:144

Energideklaration

Utförd: 2019-06-27 00:00
Energiklass: C

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Betong
Fasad: Tegel/Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Huvudbyggnaden innehåller blåbetong - radonmätning pågår. Enligt taxeringen är huvudbyggnaden 125+16 kvm. Enligt faktisk uppmätning 160+42 kvm RENOVERINGAR: 2000 Nya 3-glasfönster, nytt yttertak 2002 Installation bergvärme, Installation ventilationssystem /radon/ 2010 Ny kyl, frys,spis,fläkt 2012 Ny garageport 2017 Ny diskmaskin

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3852000 kr

Summa pantbrev

380000 kr

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Härryda Mölnlycke GA:8

Driftskostnad

Totalt: 19550 kr/år
El: 11600 kr
VA: 4000 kr
Renhållning: 2400 kr
Väg, samf.: 1150 kr
Sotning: 400 kr
Beräknat antal pers: 2 st

Tomt

Areal

1247 kvm

Typ

Naturtomt och trädgårdstomt

Närområde

Allmänt

Att bo i Kullbäckstorp innebär att du har en fantastisk närhet till strövområden och framförallt vid denna villa, den gränsar till ett större naturskyddsområde med stigar och gångvägar. Badsjöar finns inom gångavstånd och då både Vällsjön och Rådasjön. Den kommunala lekplatsen ligger ett stenkast ifrån och när barnen behöver dagis eller skola ligger detta också inom gångavstånd.

Kommunikation

Busshållplats finns strax utanför entrén och bussen går till Mölnlycke, Mölndals centrum för att fortsätta till Göteborgs Centrum. I Mölnlycke Centrum finns dessutom möjlighet att pendla med tåg, vilket går till Borås och Göteborg. Här finns också pendelparkering.

Närservice

Mölnlycke centrum: Livsmedelshandel, övrig detaljhandel, systembolag samt restauranger och caféer finns framförallt längs Biblioteksgatan som löper genom centrum. Det finns fyra banker, två Bankomater och två uttagsautomater. Postärenden för privatpersoner, såsom hämta ut brev och paket och köpa frimärken, gör man på Hemköp på Biblioteksgatan, öppet kl 8-22 varje dag. Mölnlycke centrum har expanderat de senaste åren, här hittar du det mesta du kan önska dig av social service stora mataffärer, apotek, vårdcentral, tandläkare, optiker, systembolag, torghandel, frisörer, designbutiker, klädbutiker, zooaffär, mobil o tv affär m.m Det finns även 2 byggvaruhus samt en stor trädgårdshandel med breda utbud.