Violinvägen 20

MÖLNLYCKE - Djupedalsäng, Härryda
 • Ref. Nr. YE06491
 • Pris
  • 4.595.000 kr
  • Som utgångspris

Villa

 • Antal rum: 5 rum
 • Boarea: 147 m2
 • Tomtarea: 683 m2
 • Biarea: 31 m2

Välkommen på visning

 • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

På trevliga Violinvägen ligger denna tvåplansvilla om fem rum och kök. Här möts du av ett välplanerat och rymligt boende med öppen spis med insats, bra förvaringsmöjligheter och härlig atmosfär. Ett barnvänligt hus som med en enklare renovering blir något alldeles extra. Här kan du med små medel göra stor skillnad!

Huset står på en rogivande och lummig trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar och ett förråd.

Interiör

Antal rum

5

Boarea

147 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i hall/allrum som har ett trevligt klinkergolv och ljusa väggar, här finns även toalett, dusch och klädkammare. Direkt till vänster ligger ett sovrum och ett arbetsrum/hobbyrum. Plastmatta på golv. Tvättstugan ligger mittemot arbetsrummet och har äldre tvättmaskin, mangel, kylskåp och frys. "Pannrummet" är idag ett förråd med fjärrvärmeapparatur och förvaringshyllor på vägg. Vi går en trappa upp och i hallen ligger ett vackert rutmönstrat parkettgolv. Här finns även en groventré. Två bra sovrum på detta plan - båda med samma vackra rutmönstrade parkett. Köket är ett äldre kök med träluckor och maskinpark, bardisk samt separat matplats. På golv korkoplast. Vardagsrummet är stort och luftigt med höga fönster och en härlig öppen spis med insats. Rummet har plats för både soffgrupp, matsalsbord och myshörna. Trevlig balkong med utgång från både kök och vardagsrum där familjen gärna tar sitt morgonkaffe.

Byggnad

Byggnadstyp

Suterrängvilla

Byggnadsår

1969

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fastighetsbet.

Hulebäck 1:658

Energideklaration

Utförd: 2019-08-08 00:00
Energiklass: E

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Lättbetong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Mur och garageinfart 2012. Mur vid altan 2013. Garagetak omlagt 2016.

Separat garage och verktygsbod.

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3963000 kr

Summa pantbrev

134100 kr

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Tillträde

Efter överenskommelse

Servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Härryda Mölnlycke GA:8

Driftskostnad

Totalt: 30625 kr/år
Uppvärmning: 24500 kr
VA: 3750 kr
Renhållning: 1025 kr
Väg, samf.: 1150 kr
Sotning: 200 kr
Beräknat antal pers: 1 st

Tomt

Areal

683 kvm

Typ

Trädgårdstomt

Närområde

Allmänt

Ett mycket barnvänligt och lugnt område med gång och cykelväg till dagis och skolor. Närhet till badplats i Finnsjön med bad och bastumöjligheter.

Kommunikation

Djupedalsäng ligger ca 10 minuters gångväg söder om Mölnlycke centrum. Från Djupedalsäng går bussförbindelser till Mölnlycke centrum och direkt till Göteborg. I centrum finns järnvägsstationen med pendelparkering.

Närservice

Djupedalsäng har egen ICA-affär, flera förskolor och Djupedalskolan och Furuhällsskolan. Här ligger också Djupedals idrottsplats med fotbollsplaner och idrottsanläggning. Mölnlycke centrum på 10 minuters gångväg har expanderat de senaste åren, här hittar du det mesta du kan önska dig av social service stora mataffärer, apotek, vårdcentral, tandläkare, optiker, systembolag, post, bibliotek, frisörer, designbutiker, klädbutiker, zooaffär, torghandel, mobil- & TV-affär m.m. Här finns även byggvaruhus samt stor trädgårdshandel.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om vandringsleder och fantastiska vyer. Mölnlycke är största orten. Närmast flygplatsen ligger Landvetter och den lilla orten Härryda. I öster finns Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. 2008 ökade befolkningen med hela 1.9 procent. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnvägen och till Landvetter flygplats.