Bollebygdsvägen tomt nr.1, 2:47

HYSSNA, Mark
  • Ref. Nr. YE06521
  • Pris
    • 3.295.000 kr
    • med oinredd övervåning

Tomt

  • Tomtarea: 5235 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

NYBYGGD VILLA, 152 kvm med oinredd övervåning. På denna fantastiska tomt om 5235 kvm kommer Hjältevadsvillan Spira 152 att uppföras. Fullt inflyttningsklart och med möjlighet att inreda övervåningen precis så som du vill att det skall se ut. Tomten är lantligt belägen i Hyssna med härliga strövområden inpå knuten. Möjlighet finns att ändra hustyp till annan storlek. Priset inkluderar vatten avlopp och vägavgift. El och fiber tillkommer. Möjlighet finns att beställa till garage/carport mot tilläggskostnad.

Interiör

Boarea

0 kvm

Rumsbeskrivning

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Vatten/Avlopp

Eget vatten och avlopp. Djupborrad brunn och 3-kammarbrunn med infiltration. Delas mellan Mark Rya 2:47 och 2:48.

Servitut etc.

Förmån: Officialservitut Väg, 1463-2019/53.1 Förmån: Officialservitut Väg, 1463-2019/53.2

Tomt

Areal

5235 kvm

Typ

Trädgårdstomt

Närområde

Allmänt

Hyssna är en tätort i Marks kommun med ca 1.725 invånare, belägen nordväst om Kinna vid länsväg 156 och vattendraget Surtan. Byn är också kyrkbyn i Hyssna socken i Västergötland; och på orten finns Hyssna gamla kyrka med anor 1100-talet.

Parkering

Parkering finns på tomten.

Närservice

På orten finns en förskola med fem avdelningar och en skola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 6 samt fritids.

Övrigt

Natur värd att se Hyssnaleden, här finns även en stuga att hyra om man vill ha några dagars skön avkoppling " Mormors stuga" rätta platsen. Stugan är belägen nära den vackra utsikten Hökås. Kvarnen i Hyssna, här kan du bo i en gammal bysmedja och röra dig i mjölnarfamiljens ursprungliga byggnader. Här kan du koppla av i den vedeldade bastun, bubbelpoolen eller badtunnan. Vill du utforska naturen finns vandringsleder, cyckla eller paddla kanot.Här serveras även mat av högsta kvalitet från säsongsbaserade råvaror.