Pulkavägen 4

HINDÅS, Härryda
  • Ref. Nr. YE06537
  • Pris
    • 6.495.000 kr
    • Som utgångspris

Villa

  • Antal rum: 10 rum
  • Boarea: 350 m2
  • Tomtarea: 1604 m2
  • Biarea: 35 m2

Välkommen på visning

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

2 bostäder i en huskropp !
Tillfälle för generationsboende eller för uthyrning !
Fräsch villa om 350 kvm fördelad på två boenden om vardera vardagsrum, kök, 4 sovrum, 2 duschrum, tvättstuga och 2 toaletter.
Lugnt och barnvänligt beläget nära fina strövområden och ett stenkast till Fagerhults förskolan. Separata garage.

Interiör

Antal rum

10

Boarea

350 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i denna unika enplansvilla med 2 separata boenden. OBS ! Fastigheten är ej avstyckningsbar och får endast användas som boende. 2 separata entréer om vardera vardagsrum, kök, 4 sovrum samt dubbla badrum och toaletter. Varje hus har inretts med kakel och klinkergolv i tvättstuga, badrum och toaletter, parkettgolv i vardagsrum, linoleum i kök och sovrummen. Vitmålade väggar och tak. Socklar, foder, innerdörrar är i björk. I garagen är det betonggolv. Vi går in i Hus 4A som har en stor välkomnande hall med 5 garderober samt hatthylla för avhängning, klinker på golv och vitmålade väggar. Direkt till höger ligger det helkaklade duschrummet med dusch, toalett, handfat. Till vänster ligger 1 sovrum med linoleumgolv och vitmålade väggar. Härefter garaget med vitmålade väggar och betonggolv. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och här är det vitmålade väggar, parkettgolv och utgång till altan i söderläge. Skåpsinredning av klarlackad björk. Vägg i vägg med köket finner vi den helkaklade tvättstugan och duschrummet. Här finns ytterligare 3 sovrum med vitmålade väggar och linoleumgolv samt 2 helkaklade toaletter. Hus nr. 2 har identisk inredning och ser i stort sett likadant ut som hus 4A bortsett från att det är ny vitlackerad köksinredning och ny maskinpark. Garage med betonggolv. Trevliga stensatta uteplatser i söderläge.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med 2 bostäder

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Bergvärme

Fastighetsbet.

Älmhult 1:215

Energideklaration

Utförd: 2018-02-28 00:00
Energiprestanda: 49
Energiklass: C

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Lertegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Trevliga uteplatser i söderläge.

Teknikrum och garage.

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

6112000 kr

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Driftskostnad

Totalt: 47700 kr/år
Uppvärmning: 25700 kr
VA: 11000 kr
Renhållning: 11000 kr
Beräknat antal pers: 12 st

Tomt

Areal

1604 kvm

Typ

Trädgårdstomt

Beskrivning

Trevlig trädgård med gräsytor för lek samt stensatta uteplatser. Tomt omgärdas av häckplantor.

Närområde

Allmänt

Tätort i Härryda kommun. Hindåsbygden utgöres av de närmsta omgivningarna runt framför allt Västra Nedsjön med utvidgning mot Rävlanda, Bollebygd samt Härryda och Hällingsjös samhällen. Hindås ligger i dels Sävedals, dels i Bollebygds härad. Härlig natur med över ett hundra sjöar. Västra Nedsjön är en badsjö. Västa Nedsjön och Östra Nedsjön är förbundna med en kanal.

Kommunikation

Järnvägen mellan Göteborg och Borås har station i Hindås vilket ger möjligheter till arbetspendling med tåg. Det finns även busstrafik.Röd express till Landvetter för byte eller Grön Express till Mölnlycke för byte till 611.Med bil ca 30 minuters bilfärd på motorväg till Göteborg. Landvetter flygplats ca en mil bort

Parkering

Gott om parkering i hela Hindås.

Närservice

ICA Hindås öppet varje dag 09-21, Pizzeria, Thairestaurang, två bensinstationer

Övrigt

Hindås ligger högt och var tidigare snösäkert. Därför var orten ett populärt vinterutflyktsmål för västsvenskar och en av Sveriges stora backhoppningsorter. Hoppbacken, som ligger i anslutning till hotellet Hindåsgården, är nu nedlagd sedan 25 år men fortfarande ett landmärke för Hindås.Ett bra idrottsliv finns med bl.a kanot, skidor, tennis. innebandy Under Hindås storhetstid som turistort fanns det minst 12 hotell och pensionat. Idag är två stycken fortfarande igång: Hindåsgården och Hjortviken. Hindås Hotell öppnades 1906 och var då norra europas största trähotell.