Ankares Väg 175

MÖLNLYCKE - Båtmanstorpet, Härryda
  • Ref. Nr. YE06552
  • Pris
    • 2.695.000 kr
    • Som utgångspris

Lägenhet

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 91,6 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Välkommen till detta trevliga boende med "Barnen i bullerbyn-känsla", BR-radhus om 3 rum o kök samt klädkammare/sovrum, 91.6 kvm. Fina inhägnade gårdar i området – perfekt för barnfamiljer. Radhuset är beläget högt upp i området och gränsar till Naturstensvägen.

Interiör

Antal rum

3

Boarea

91,6 kvm

Rumsbeskrivning

INTERIÖR

Välkommen in i detta trevliga BR-radhus i två plan om 3 rum och kök samt praktisk klädkammare. Vi kommer in i hallen som har ett praktiskt klinkergolv och bra avhängningsmöjligheter. Direkt till vänster ligger duschrummet som är helkaklat i tidstypiska färger. Här finner vi dusch med glasväggar, toalett och handfat. Här finns även tvättavdelningen med tvättmaskin och värmepannan. Fönster i duschutrymmet. härefter leder trappan upp till övervåningen med sovrummen. Rakt fram ligger den praktiska klädkammaren som vissa familjer använder som ett sovrum. Vardagsrummet har parkettgolv och altandörr som leder ut till den trivsamma uteplatsen med fin utsikt och ingen insyn. Köket har vitlackerade köksluckor samt kyl och frys, diskmaskin, spis med plattor samt fläkt. Vi går en trappa upp och här finns en möblerbar hall samt två sovrum med laminatparkett. Duschrum med plastmatta och delvis kakel - dusch, toalett och handfat.

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus

Byggnadsår

1991

Hiss

Nej

Uppvärmning

Vattenburen el

Energideklaration

Utförd: 2010-12-27 00:00
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Hsb Brf Båtsmanstorpet I Härryda Föreningen består av 101 bostadsrätter, gårdslokal samt gruppbostad som hyrs av Härryda kommun. Den ekonomiska förvaltningen handhas av HSB. Området består av radhus och parhus i en och två våningar. Byggnaderna är grupperade i fem bilfria gårdar med rik växtlighet och flera lekplatser. Medlemmarna sköter gräsklippning av gemensamma grönytor. Parkeringsplats för bil 200:-/mån. Parkeringsplats för bil med eluttag 250:-/mån. Garageplats 450:-/mån. / Kösystem /. Bredband Telia fiber-Lan 275:-/mån GEMENSAMHETSLOKALER * Kvarterslokal med plats för 35 personer (300 SEK/gång) * Bastu (lånar nyckel) * Övernattningslägenhet med 4 sängplatser (200 SEK/natt) * Gemensam tvättstuga (bokar tid) * Cykelförråd Föreningen följer en underhållsplan och avsätter kontinuerligt pengar i en underhållsfond. Energideklarations-ID: 375585 Energiprestanda: 76 kWh/m² och år Radonmätning: Inte utförd Ventilationskontroll (OVK): Inte utförd Energideklarationen i sin helhet finns hos: Byggnadsägare Energideklarationen utförd: 2010-12-27

Separat förråd

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

6670 kr/mån, Inkl. vatten, avlopp, sophämtning, Telia bredband

Tillträde

Efter överenskommelse

Driftskostnad

Totalt: 6900 kr/år
Uppvärmning: 6900 kr
Beräknat antal pers: 3 st

Närområde

Allmänt

Trevligt och lugnt nyare område i Mölnlyckes sydvästra del nära till naturen.

Kommunikation

Buss 601 Mölnlycke centrum och vidare hela vägen till centrala Göteborg.

Parkering

Gästparkeringar i området

Närservice

Fina gång och cykelbanor till Mölnlycke centrum med stort utbud av affärer och service.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om natur och fina vandringsleder med fantastiska utsikter. Mölnlycke är största orten, närmast flygplatsen ligger Landvetter och den lilla orten Härryda samt i öster Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnväg och till Landvetter flygplats.