Tubbaredsvägen Tomt nr 1

HINDÅS - Tubbared, Bollebygd
  • Ref. Nr. YE06555
  • Pris
    • 795.000 kr
    • Som utgångspris

Tomt

  • Tomtarea: 1690 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Trevlig villatomt med förhandsbesked i eftertraktade Tubbaredsområdet - Hindås. Här bygger du ditt drömhus om 160 kvm i ett plan samt ev. suterräng.
Fastigheten ligger i ett trivsamt och idylliskt villaområde med mycket skog och strövområden inpå fastigheten. Här syns ibland ett rådjur eller två som spatserar förbi.
En kortare promenad på ca 3-4 minuter och du kommer till den härliga Tubbareds badplats med fin sandstrand. Möjlighet till både bad, kanoting, surfing eller varför inte fiske ?

Interiör

Boarea

0 kvm

Rumsbeskrivning

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

275000 kr

Summa pantbrev

250000 kr

Vatten/Avlopp

Vatten saknas fn. Avlopp saknas fn. Vatten saknas idag. Avlopp saknas idag . Köparen ombesörjer och bekostar borrning vatten och för fastigheten gäller gemensamt avlopp tillsammans med 1: 26 - Gemensam brunn, slamavskiljare och fördelningsbrunn/infiltration vilket också köparen ombesörjer och bekostar.

Servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Bollebygd Tubbared GA:1

Tomt

Areal

1690 kvm

Närområde

Allmänt

Tubbared ligger mitt i Bollebygds vackra natur med böljande dalgångar och många fina sjöar och här är blandat åretrunthus och sommarhus. Tubbared ligger vid Östra Nedsjön och det är bara några hundra meter till sandstrand. Går man stigen längs sjön finns också fin grillplats och vindskydd där t.ex. kanotister kan övernatta. I östra Nedsjön finns den populära barnvänliga badplatsen Tubbared med sin långa sandstrand.

Kommunikation

Lantligt men ändå på pentlingsavstånd till Göteborg, Borås, Alingsås eller Lerum. Grusad väg fram till fastigheten ca 50 meter från stora vägen. Det tar ca 25 min att köra de ca 3,5 milen till Göteborg.

Närservice

Tubbared ligger med närhet till flera orter runt omkring, ca 7 km till Hindås, 15 km till Bollebygd centrum, 25 km till Alingsås och 35 km till Göteborg. Det är också nära till Landvetter, Mölnlycke och Rävlanda. Grundskolan ligger i Bollebygd och dit kan man åka skolskjuts. Man kan också välja att gå i skolan i Hindås. Dagmammor finns i området.

Övrigt

Bollebygds kommun ligger strategiskt mellan Göteborg och Borås och har drygt ca 8 200 invånare. Kommunen har en fantastisk och varierande natur med öppna landskap, storskog, bördiga dalgångar och många sjöar och vattendrag som bäddar för ett rikt naturnära liv. I kommunen ett rikt sjösystem med badplatser, fiskevatten och kanotleder, många chanser till idrott med flera vandringsleder och motionsslingor, skidspår, golfbana, tennishall, idrottsplatser, boulebanor och ridanläggningar.