Tjäderstigen 22

PIXBO, Härryda
  • Ref. Nr. YE06561
  • Pris
    • 3.795.000 kr
    • Slutpris
  • Bud: 4370000 Kr - Budhistorik

Lägenhet

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 110,3 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Välkommen till detta lilla paradis med 19 bostadsrätter i markplan med egna mysiga uteplatser. Här infinner sig en känsla av Bullerbyn med tryggt område för de små. Genomgående ljus och välhållen fristående BR -villa om 4 rum och kök och trevliga uteplatser på både framsida och trädgårdssidan. Enda huset i området som är fristående. Trädgårdssidan vetter mot skogsområdet och är helt insynsskyddat. Separat garage och förråd som inretts till kontor.

Interiör

Antal rum

4

Boarea

110,3 kvm

Rumsbeskrivning

VÄLKOMMEN IN !

Vi kommer in i entréhallen som har ett praktiskt klinkergolv och skjutdörrsgarderob med spegeldörrar för förvaring. Direkt till höger finner vi det rektangulära vardagsrummet med ett vackert parkettgolv. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsgrupp för den som önskar. Den trevliga braskaminen värmer gott under kyliga höst- och vinterkvällar. Innanför vardagsrummet ligger sovrum nr 1 med textilmatta. I anslutning till vardagsrummet finner vi det trivsamma köket med plats för ett större köksbord. Köket har en vitmålad köksinredning och maskinpark i vitt. På golv ett ljust klinkergolv. Hela planet har golvvärme så alltid gott o varmt. Kyl, Frys, diskmaskin, spishäll, fläkt och inbyggd micro samt ugn i praktisk höjd. Vi går vidare ut i entréhallen och till höger leder en altandörr oss ut till den underbara uteplatsen med trädäck och stora gröna ytor för lek och odling. Vi går vidare in i den inre hallen och här finns gästtoaletten med klinkergolv och därefter tvättstugan med tvättmaskin, torktumlaren och värmepannan. Praktisk klädkammare med plats för ytterligare förvaring. I denna avdelningen av huset finns ytterligare två sovrum varav ett är ett större föräldrasovrum med textilmatta och hel garderobsvägg med skjutdörrar. Slutligen det påkostade duschrummet med kakel och klinker i tidstypiska färger från 2005. Duschhörna med glasväggar, toalett, handfat med kommod i valnöt, handdukshängare, väggspegel samt ett öppningsbart fönster. I duschrummet finns dessutom en fräsch bastu från TYLÖ - ljuvligt att krypa in i efter en kylig vinterkväll eller en motionsrunda kanske ? Markiser. Fiber inkopplat.

Separat garage med ytterligare två parkeringsplatser och ett isolerat och inrett förråd som används som kontor.

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättshus i 1 plan

Byggnadsår

1998

Hiss

Nej

Uppvärmning

Vattenburen el - golvvärme

Energideklaration

Utförd: 2012-05-28 00:00
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Energideklarations-ID: 467883 Energiprestanda: 93 kWh/m² och år Radonmätning: Inte utförd Energideklarationen i sin helhet finns hos: Byggnadsägare Energideklarationen utförd: 2012-05-28

Garagebyggnad samt separat förråd inrett som kontor.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

5171 kr/mån, Uppvärmning och vatten tillkommer. Vatten avräknas två ggr/år.

Tillträde

Efter överenskommelse

Driftskostnad

Totalt: 28500 kr/år
El: 20600 kr
VA: 2600 kr
Övrigt: 5300 kr

Närområde

Allmänt

Pixbo räknas in i tätorten Mölnlycke, men är en egen postort. Samhället ligger vid södra sidan av Rådasjön och är mycket kuperat då det är byggt på och runt en höjd som kallas Björnåsen. I öster, sydost och delvis i söder gränsar Pixbo mot Kullbäckstorp, som tillhör Mölnlycke postort. Gränsen i sydost utgörs av den mindre Vällsjön och i öster av Vällbäcken, som rinner i syd-nordlig riktning mellan Vällsjön och Rådasjön. I väster gränsar Pixbo till natur- och parkområdet kring Gunnebo slott i Mölndals kommun, och i sydväst och syd också mot Mölndal. Bebyggelsen i Pixbo består av villor uppe på och norr om Björnåsen (närmast Rådasjön även en del parhus) samt kedjehus på åsens sydsluttning och i det låglänta området söder om åsen.

Kommunikation

Busshållplats inom 100 m med goda bussförbindelser till/från Göteborg, Mölndal och Mölnlycke Centrum.

Övrigt

Förskola och skolor inom gångavstånd.