Västergårdsvägen 5

RÄVLANDA, Härryda
  • Ref. Nr. YE06576
  • Pris
    • 1.650.000 kr
    • Som utgångspris

Lägenhet

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 130 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Välkommen till denna trevliga och fräscha 4-rummare om 130 kvm i omtyckta och snabbväxande RÄVLANDA - Centrum. Här hittar du en charmig öppen lägenhet med utmärkt planlösning och egna altaner vid entrén . Dessutom erbjuder bostaden fräscha ytskikt och tre bra sovrum.

Brf Rävlanda 4-66 är en relativt nybildad förening med låga avgifter och goda hyresintäkter från uthyrning av lokal. Föreningen tillhandahåller parkeringsplats, grillplats och en trevlig gemensam terrass med utemöbler. I månadsavgiften om 7208 kronor ingår vatten, värme, sophantering och parkering.

I RÄVLANDA - Centrum är det lätt att trivas, läget på Västergårdsvägen är helt enkelt fenomenalt. Här bor du naturnära med Rävlanda natur på bekvämt avstånd. De utmärkta kommunikationerna med buss eller tåg ligger en trevlig promenad bort och i området finns matbutiker, vårdcentral, tågstation och busshållplats - perfekt för dig som letar efter ett lättskött och bra boende!

Interiör

Antal rum

4

Boarea

130 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i denna trivsamma lägenheten belägen i markplan. Vi kommer in i entrén där det ligger ett praktiskt klinkergolv som därefter övergår i ekparkettgolv vilket för övrigt ligger i hela lägenheten utom i våtutrymmen. Direkt till vänster finner vi den generöst tilltagna öppna planlösningen mellan vardagsrum, matplats och kök. Här tillbringar familjen många timmar i den mysiga soffhörnan eller vid middagsbordet tillsammans med goda vänner över en bit mat. Köket har vit köksinredning med stänkskydd i svart kakel, kyl och frys i rostfritt, spis med häll samt fläkt i vitt och diskmaskin i vitt. Bra arbetsytor. I direkt anslutning till köket ligger tvättstugan som har kakel och klinker, tvättmaskin och tvättbänk med tvättho och förvaring. Badrummet är även detta helkaklat i tidstypiska färger, i vitt och svart. Här finns en rejäl klädkammare för förvaring. Dusch med duschväggar i glas, toalett, toalett, handfat med kommod samt spegel. Gästtoalett med toalett och handfat - klinker på golv. Tre bra sovrum varav ett större föräldrasovrum.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med bostadsrätter

Byggnadsår

1991

Hiss

Nej

Uppvärmning

Vattenburen el

Fastighetsbet.

HÄRRYDA RÄVLANDA 4:66

Energideklaration

Utförd: 2020-01-15 00:00
Energiprestanda: 78
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Föreningen förvärvade 2018 fastigheten Rävlanda 4:66. Fastigheten är bebyggd med ett hus innehållande 8 st bostadslägenheter samt en lokal med restaurangverksamhet. Ytterligare en byggnad finns på fastigheten och där finns ett gemensamt sol och grilldäck. RENOVERINGAR - UTFÖRDA OCH PLANERADE Den senast omfattande renoveringen som skett är omdränering samt i samband med detta nya altaner för de lägenheter som ligger i markplan. Under 2020 har OVK-besiktning /obligatorisk ventilationskontroll/ och energideklaration utförts. Parkeringsmöjlighet finns till varje lägenhet och kostnaden ingår i månadsavgiften. Föreningen har ombesörjt och bekostat indragning av fiber. Fn finns avtal med Com Hem. Kostnad tillkommer för TV och Bredband bas. Energideklarations-ID: 1034191 Energiprestanda, primärenergital: 130 kWh/m² och år Specifik energianvändning (tidigare energiprestanda): 78 kWh/m² och år Radonmätning: Inte utförd Energideklarationen i sin helhet finns hos: Byggnadsägare Energideklarationen utförd: 2020-01-15

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

7208 kr/mån,

Driftskostnad

Totalt: 9600 kr/år
El: 9600 kr
Beräknat antal pers: 5 st

Närområde

Allmänt

Rävlanda är en trevlig ort med ett mindre centrum med livsmedelsbutik, läkarmottagning, restaurang mm.

Kommunikation

Bra buss och tågförbindelser med Göteborg och Borås. Närhet till RV 40 till Göteborg eller Borås.

Övrigt

Fantastiska strövområden i skog och mark med möjligheter till bär- och svampplockning.