Hönekullavägen 41A

MÖLNLYCKE - Centrum, Härryda
 • Ref. Nr. YE06600
 • Pris
  • 3.995.000 kr
  • Slutpris
 • Bud: 4625000 Kr - Budhistorik

Villa

 • Antal rum: 5 rum
 • Boarea: 118 m2
 • Tomtarea: 634 m2
 • Sovrum: 3-4 sovrum
 • Biarea: 5 m2

Välkommen på visning

 • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Varmt välkomna till denna trivsamma och trevliga enplansvilla om 5 rum o kök, lugnt och barnvänligt belägen i centrala Mölnlycke. En kortare promenad eller cykeltur och ni är mitt i centrum med butiker, restauranger, badsjö, förskolor o skolor mm. Bra bussförbindelser inom gångavstånd.

Interiör

Antal rum

5

Boarea

118 kvm

Rumsbeskrivning

VÄLKOMMEN IN !

Vi stiger in i entrén där det ligger ett praktiskt laminatgolv, här finns en garderob och bra avhängningsmöjligheter. Direkt till vänster ligger det helkaklade badrummet i ljusa färger med duschväggar av glas, handfat med kommod, väggskåp med spegel samt toalett. Golvvärme. Vägg i vägg med badrummet ligger den mindre gästtoaletten med vitmålade väggar, klinker på golv, toalett och handfat. Mitt emot finner vi ett mindre sovrum med laminatgolv. Därefter föräldrasovrummet med laminatgolv och praktisk skjutdörrsgarderob för förvaring. Ytterligare ett sovrum med laminatgolv. Vardagsrummet är rektangulärt och har plats för både soffgrupp och matsalsgrupp för den som så önskar. På golv ett vackert rutmönstrat parkettgolv. Härifrån når vi också den trevliga träaltanen och trädgården utanför. Familjen tillbringar mycket tid tillsammans och i goda vänners lag över en bit mat eller en "gofika" samtidigt som barnen leker på gräsmattan eller i studsmattan. Från vardagsrummet når vi köket som är ett matlagningskök med separat matplats. Köksinredningen är i vitt med hel kyl och frys i rostfritt, spis med häll /kommer att bytas ut innan tillträdet/, fläkt och diskmaskin. På golv laminat. Innanför köket ligger tvättstugan och "pannrummet",
Pannrummet har klinker på golv och tvättmaskin samt arbetsbänk med skåp för förvaring. Pannrummet rymmer elpannan. En halv trappa ner finns groventrén med avhängning samt ett större sovrum / allrum med laminatgolv och direktaccess till trädgården. Innanför ett stort förråd. Möjlighet att parkera flera bilar invid huset. Vindsförråd.

Ytor enligt fastighetstaxeringen är 89 kvm boarea+27 kvm biarea.

Byggnad

Byggnadstyp

1 plans kedjehus

Byggnadsår

1964

Uppvärmning

Direktverkande el

Fastighetsbet.

Hönekulla 1:421

Energideklaration

Utförd: 2014-08-14 00:00
Energiklass: E

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Tegel och trä
Fönster: 3-glas 2008
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor / papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2618000 kr

Summa pantbrev

2500000 kr

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Härryda Mölnlycke GA:8

Driftskostnad

Totalt: 30900 kr/år
El: 22500 kr
VA: 5400 kr
Renhållning: 1800 kr
Väg, samf.: 1200 kr
Beräknat antal pers: 4 st

Tomt

Areal

634 kvm

Typ

Trädgårdstomt

Närområde

Allmänt

Mölnlycke är en livfull ort som hela tiden utvecklas och är centralort för Härryda kommun. Här blandas service, affärsliv, kultur med olika typer av boende med vackra grönområden med fina badplatser.

Kommunikation

Mölnlycke är beläget ca 12 kilometer från Göteborg. Goda kommunikationer in till Göteborg med buss, tåg eller bil. Med direktbuss tar det ca 15 min till Korsvägen och med tåg nås Göteborgs centralstation på 15 min.

Parkering

I Mölnlycke finns ca 900 gratisparkeringar.

Närservice

Mölnlycke centrum erbjuder det mesta både inom service och affärer. Här finns vårdcentral, arbetsförmedling, apotek, optiker, systembolag, banker, post, mataffärerer, blomsteraffärer, bokhandel, inredningsbutiker, klädaffärer, delikatessaffärer, leksaksaffär, dataaffär, videobutik, hälsokost, cykel- och sportaffär, bijouterier & smycken, skomakare, frisör, resturanger & caf'éer, torghandel, bensinstation, byggvaruhus, träningsanläggningar mm.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om natur och fina vandringsleder med fantastiska utsikter. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnväg och till Landvetter flygplats.