Björndammsterrassen 39

PARTILLE - Björndammsterrassen, Partille
  • Ref. Nr. YE06620
  • Pris
    • 2.195.000 kr
    • Som utgångspris

Lägenhet

  • Antal rum: 2 rum
  • Boarea: 78 m2

Välkommen på visning

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

UTEPLATS ! Äntligen en trevlig 2:a i markplan med radhuskänsla i detta eftertraktade och barnvänliga område, beläget vid Björndammen och Björnekullarnas strövområde. Praktisk inredd klädkammare i anslutning till hallen, badrum med tvätt avdelning. Bra stabil förening. P-plats ingår i månadsavgiften. Nära till kommunikationer och Allum köpcenter.

Interiör

Antal rum

2

Boarea

78 kvm

Rumsbeskrivning

VÄLKOMMEN IN !

Vi kommer in i entréhallen som har ett ljust laminatgolv och plats för avhängning.Till vänster finner vi duschrummet med plastmatta på golv och delvis kakel på vägg. Dusch, handfat, toalett, samt tvättavdelningen med tvättmaskin, torkskåp och en praktisk tvättbänk. I slutet av hallen finns en riktigt stor klädkammare med plats för förvaring. Vardagsrummet är stort och har ett fint parkettgolv. Här finns också utgången till altanen som är under tak. Innanför vardagsrummet ligger sovrummet med plats för dubbelsäng, här finns också två garderober. Köket har ett ljust laminatgolv och vit skåpsinredning, kyl, frys, spis med ugn, fläkt samt bänkdiskmaskin.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med bostadsrätter

Byggnadsår

1984

Hiss

Nej

Fastighetsbet.

Partille 3:307 - 3:317

Energideklaration

Utförd: 2019-08-29 00:00
Energiklass: E

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Bredband via ComHem - gruppavtal. Separat avtal tecknas med lägenhetsinnehavaren gällande ev. tillval.

Byggnaderna uppfördes 1982-1985 och består av 372 bostadsrättslägenheter och 10 lokaler med hyresrätt. I föreningen finns en möteslokal som kan hyras av medlemmarna. Föreningens medlemmar disponerar även bastu, bordtennisrum, grovtvättstuga, mangelrum samt övernattningsrum.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

4059 kr/mån, Inklusive uppvärmning. Hushållsel tillkommer.

Driftskostnad

Totalt: 4903 kr/år
El: 2400 kr
Renhållning: 3 kr
Försäkring: 2500 kr
Beräknat antal pers: 1 st

Närområde

Allmänt

Partille ligger mitt i det goda livet. Det är en geografiskt liten men till befolkningsmängd mellanstor kommun, omedelbart öster om Göteborg. Kommunen är tillräckligt stor för att erbjuda ett bra utbud av både offentlig och kommersiell service. Samtidigt är det möjligt att utnyttja alla fördelar som den närliggande storstaden erbjuder. Så i stället för att tala om den lilla kommunen vore det mer rätt att säga att vi har storstadens fördelar men slipper de flesta av nackdelarna. Partille kommun består av de fyra geografiska delarna Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. I Partille finns det många varierande miljöer: spännande bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och många vattendrag. Med storstadens pulserande liv inpå knuten är det ändå alltid nära till naturen.

Kommunikation

Busskommunikation inom gångavstånd.