Hasselvägen 45

MÖLNLYCKE - Skogen, Härryda
  • Ref. Nr. YE06652
  • Pris
    • 3.495.000 kr
    • Som utgångspris
  • Bud: 3100000 Kr - Budhistorik

Tomt

  • Tomtarea: 803,1 m2

Välkommen på visning

  • Det finns inga visningar för tillfället

Hitta hit

Intresseanmälan

Beskrivning

Bygg ditt drömhus !
I det eftertraktade Skogenområdet ligger denna trevliga hörntomt om 803 kvm där du bygger ditt drömhus.
Inte knutet till någon husleverantör. Tomten är plan och ligger i detaljplanerat område och med gångavstånd till förskola, skolor, affär, busskommunikation och skog o badsjö. Här kan du bygga en villa upp til 25 % av tomtstorleken, 1 huvudbyggnad och 2 uthus i en till två våningar. Om byggnaden uppförs i två våningar får inte vind inredas.

Interiör

Boarea

0 kvm

Rumsbeskrivning

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform

Friköpt

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

1241000 kr

Vatten/Avlopp

Fastigheten är förberedd för kommunalt vatten och kommunalt avlopp året om. För vatten och avlopp tillkommer fn 152.381:-, se dokument - anläggningsavgifter.

Servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Härryda Hönekulla GA:23 Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 1401-93/27.1

Tomt

Areal

803,1 kvm

Närområde

Allmänt

Mycket barnvänligt, trivsamt och lugnt område i fin natur. Härliga strövområden i skogen där det finns både bär och svamp. Närhet till badplats i Landvettersjön vid Frökens udde. Här kan man leva ett aktivt liv, det är inte långt till närmaste naturområde. Cykla, jogga på olika leder och spår.

Kommunikation

Bra busskommunikationer till Mölnlycke centrum och Göteborg. Mycket bra utbyggt nät med gång och cykelbanor.

Närservice

Mölnlycke centrum erbjuder det mesta både inom service och affärer. Här finns vårdcentral, apotek, optiker, systembolag, banker, post, mataffärerer, blomsteraffärer, bokhandel, inredningsbutiker, klädaffärer, leksaksaffär, cykel- och sportaffär, bijouterier & smycken, skomakare, frisör, resturanger & caféer, torghandel, bensinstation, byggvaruhus, träningsanläggningar mm.

Övrigt

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i den expansiva Göteborgsregionen. Kommunen är tre mil från västra till östra kommungränsen. Hälften av kommunen är skog och här finns 200 sjöar med fina badplatser och gott om natur och fina vandringsleder med fantastiska utsikter. Mölnlycke är största orten, närmast flygplatsen ligger Landvetter och den lilla orten Härryda samt i öster Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Kommunen har ett rikt kulturliv och gott om historiska platser. Här bor ca 34 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. De som bor här har tillgång till bra lokaltrafik och nära till de stora vägarna, järnväg och till Landvetter flygplats.